steget före?

Telia är inte speciellt smidiga... Är grymt besviken. Ante ringde för tre veckor sedan och beställde internet, tv och telefon till nya lägenheten för att vara ute i god tid. Men vad händer, jo, de missar att skicka iväg beställningen. När Ante ringde och hörde varför vi inte fått någon bekräftelse så fanns det självklart ingen att ge.
Överlever utan internet och tv, men en viss irritation finns självklart.
Tur att vi ska på semester till norrland, kommer inte märka av det speciellt mycket förutom nu i veckan. Tur att man kommer åt internetbanken på annat sätt.

Dagen har varit ganska hektisk, har några väggar kvar att måla tyvärr. Hade beräknat lite fel i åtgången av färg till datarummet, men vi ska nog få ordning på det ändå. Veckan är lång...

Kanske blir lite mindre inlägg, men internet finns ju att tillgå lite här och var, blir nog ett och annat inlägg ändå.

Har ni idé torka under morgondagen så är ni hjärtligt välkomna att flyttstäda med mig. Erbjuder egen mopp pch trevligt sällskap ;)

En stor sol.

Nu är lägenheten helt våran, allt är klart med bank och förra ägaren. Känns kanon, nu blir det inflyttning med flyttstart i eftermiddag. Tänkte flytta över alla köksprylar och få upp bordet. Ni ska få se hur fint vi får det, ska ta med kameran och se om jag kan ta lite bilder i dagsljus. Stora flytten av möbler och så blir i morgon lördag, så första natten blir i morgon.

Nu har vi precis avnjutit en lunch med min mor bestående av ål med färskpotatis och gräddfil. Sommarkänslan har infunnit sig hos mig. Nu ska Joar få sova en stund hos min mor, medan vi målar klart datarummet och kopplar in den sista elen.

På återseende.


25 år och ett delmål avklarat.

Vilken annorlunda födelsedag jag har haft idag!
Började dagen med att ta med hela familjen upp till nya lägenheten. Grejade en hel del på förmiddagen, inhandlade sedan färg till datarummet/lekrummet. En fin lila färg (thai, hette den visst.) och äggskal. Tror det blir kanon när det blir klart.
Har skruvat fast i stort sätt alla fästen som håller Joar ute ur köksskåpen. Ni anar inte hur efterlängtade dem är. Ska bli så himla skönt att kunna ha ett normalt kök.

Sedan blev det kycklingsallad hos min far och mor. Laddade batterierna inför VårRuset som jag nu ikväll har sprungit. Är så sjukt stolt över mig själv, sprang såklart hela vägen, på för mig en kanon tid på 33 minuter. Hade en bra dragnings hjälp av Lina som var med hela vägen runt. Hon hade nog fått en mycket bättre tid om hon inte sympati sprungit med mig ;) Hade min mobil fungerat som den skulle hade jag lagt upp bild på mig och Lina vid mållinjen, men tyvärr så missar ni två svettiga och rödrosiga tjejer.

   
 
Hämtade mina killar för en stund sedan, stannade och handlade lite frukost på hemvägen. Passade på att ta några bilder, regnet föll tungt på vindrutan, Joar sov, Tova förundrades, jag längtade efter morgondagens sol...!


   

Nöjd.

Timmen har varit väldigt sent slagen,  senaste tiden. Är imponerad av att jag överhuvudtaget skriver inlägg, men på något sätt så är det så skönt att sätta sig här för att varva ner. Läser lite bloggar, och annat smått och gott jag kommer över. Men längtar till sängen, min kropp värker, mina ben värker...

Ni ska snart få se hur fin våran nya lägenhet håller på att bli, nu börjar allt slit visa sig. Är så himla stolt över oss! Har suktat över
Lina´s underbara lägenhet ett bra tag, och bara väntat på när vi ska bli klara. Och nu, nu ser man ljuset i tunneln. I morgonbitti ska jag börja torka ur köksskåpen, sedan blir det att fylla dem med vårat fina porslin ;)


Här får ni smakprov på vad som komma skall!


Syster yster i full fart med att måla våran garderob.
Sedan en kvällsvy från hallen och in i köket, Ante har öppnat upp, förut var valvet där.
Ett smakprov på tapeten i köket, svart och vit.
Fondvägg i vardagsrummet, verkligen älskar den tapeten. Hela vardagsrummet ger mig en sån härlig känsla.
Sedan vårat kök, nya bänkskivor, har ikväll lagt nytt golv, vilket inte syns på bilden...


Anar ett ljus.

Klockan är allldeles för sent igen, men det är så härligt att sitta här i mörkret när mina två har somnat och allt är så lungt. Det surrar lite om datorn, och Tova små snarkar bakom mig.
Har verkligen fullt upp om dagarna. Känns som om jag inte riktigt räcker till. Tack godegud för min älskade mamma och all hjälp hon bidrar med. Utan henne hade vi haft lååångt kvar. Någonstans i mörkret skymtar åtminstonde ljuset. Lägenheten blir så fin, ni ska få se! Sen ska jag bara börja jobba igen så jag kan tjäna lite pengar och köpa lite nya möbler som står på min "vill ha lista".

Mina ben mår inte bra alls, går inget vidare att springa. Har ont i flera dagar efter en runda. Det värker enda upp i knäna, tror det är dämpningen i skorna som inte duger att springa på hårt underlag. Har inte råd att investera i ett par andra heller... Ska testa i morgon igen och se hur det går, annars blir det nog en promenad runt Vårruset. Verkligen besviken...! Jag som verkligen laddat för loppet.

Onsdag i morgon, dagarna rullar på. Har tagit upp alla våra växter till lägenheten, så i morgon ska jag försöka skruva upp fönsterbrädorna i rummen så att de kan komma på plats.

Nu ska jag stupa i sängen.

Norrland.

Roadtrip mot norr är spikad. På kvällen den 5 juni rullar vi mot Umeå, beräknar att vara framme på kvällen/natten mot lördag. Som vi har längtat. Vi ska hinna med Umeå, Jokkmokk, Luleå, Kalix och SKellefteå. Känns iofs nu ganska avlägset, har lite annat att avklara först, men gu så kul!

Ante är just i detta nu i lägenheten och arbetar för fullt. Har rivit lite mer vägg än tänkt från början, men det blir nog bra det med. Hallen har börjat ta form med de nya tapeterna. "Mina" köksluckor börjar också bli klara, men klantade mig igår, tappade en låda i ena luckan, tyvärr blev det ett hål i min nymålade lucka =/ Så idag har jag spacklat, så förhoppningsvis så kan jag slipa ikväll och måla en sista gång. Klartskalle är vad jag är, blev ganska less. Men men, varför gråta över spild mjölk när man kan ta ny?
Ska fortsätta med lite packning, börjar hända lite nu.

detaljer.

Är på språng, ska frakta en del kartonger och påsar till lägenheten, eller börjar med att ha det uppe på vinden innan vi är helt klara. Dagens projekt är att tapetsera hallen och göra ett ordentligt dörrhål från hall till kök. Köksluckor skall även målas och placeras på sin rätta plats.

Sovrummet är klart.
Vardagsrummet är mer eller mindre klart, en list som skall målas.
Köket har fått bänkskivor och är tapetserat. Alla lådor är klara, och en del köksluckor.
Hallen bör bli klar idag.

woho!

på gång.

Lite på gång i lägenheten, några köksluckor är på plats och mycket har blivit målat. Vardagsrummet är snart klart, listerna är målade och några väggar. Garderoberna är klara i stortsätt, bara lite dörrhandtag som ska monteras.
Orkar inte göra ett längre utlägg, därför blir det bara en bild. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord... så varför fortsätta?


bilder.

Vedfixardagen i bilder!


Joar intar bästa plats, bäst utsikt från morfars bil.


Utsikten är inte dålig, finns det något bättre än att se andra jobba?


Kanske att busa med moster?


Kusin Setha tyckte det blev långtråkigt, bestämde sig för att ta en sväng på egen hand.


Arbetsledaren?


Äta sten är dumt, bättre att ge till mormor.


En del av publiken.


Klappa snäll hund!


Hjälpa till?


det närmar sig.

Nu är badrumsskåpets innehållet nerpackat i en papperspåste från coop, verkligen väldigt olyxigt. Tänkte ta upp den till lägenheten ikväll redan. Sånna saker som man inte använder varje dag, tror inte att jag kommer använda min foundation den närmsta veckan ;) Hoppas inte heller Joar ramlar och slår sig så han behöver plåster, för det är också redan nerpackat.
Har även fyllt en påse med leksaker som jag tänkte ta upp och ställa på vinden tills vidare. Hade planer på att göra mer, men nu kom Ante hem, och han och Joar ska ha skjuts till Jensa och Seth, och Stefan såklart. Boys night =)

Jag och mor ska roa oss som bäst i lägenheten med slipning av köksluckor och vardagsrumt väggar, kan det bli mer glamoröst än så? Om mindre än en vecka bör vi vara på plats i nya lägenheten, för då måste jag påbörja urstädning av den här lägenheten. (Observera ordet "jag" i den meningen!)

Nu ska jag göra Joar sällskap vid dammsugaren, oerhört rolig manick!

räddningsuppdrag.

Vilken varm dag, har stått i solen ute hos (snart) Madde och Jensas hus. Dom har klyvt ved, eller dom håller fortfarande på. Kände att det blev för mycket för mig, blev rastlös och kände att huvudet snart skulle explodera. Stoppade in Joar i bilen och for hem, sitter här nu. Joar smaskar på en flaska, väntar på att han ska äta upp sen ska vi börja packa ner badrumsprylar. Ett steg i rätt riktning, börjar känna stressen. Sedan tänkte jag faktiskt ta tag i Joars leksaker, för det första behöver han inte ALLT detta, tänker göra iordning några lådor med olika leksaker i, sen så får han ha en i taget helt enkelt. Förstår inte meningen med att ha alla dessa leksaker ligga o skräpa, han leker minst lika bra med tio saker som med femtio. Det får vara dagens tips från mig.

Kommer lite bilder från dagen senare när jag känner att jag orkar lägga in bilderna i datorn och sortera upp lite. Nu ska jag rädda Tovas koppel från att hamna i toaletten. ;)

bilar är bara problem.

Vilken dag vi hade igår. En hel del renoverande, var helt slut.
Ett telefonsamtal som frågade om vi ville till smultronstället i Norrköping för att köpa glass, vad annat än självklart? Satte oss i bilen, kom till rondellen vid "onoff" och "bauhaus" när bilen bestämmde sig för att inte vara med längre. Ganska komisk då vi precis pratat om dess framtid och att vi kanske ska skaffa oss en bättre bil framöver. Protesterade helt enkelt, han la av, helt motordöd och det rök som bara den. Underbart. Mor kom och bogserade hem oss igen. Väl hemma konstaterade vi att det var en del av tändningen som hade brunnit upp. Tack och lov inget som kunde sprida sig direkt.
Turligt nog hittade vi en begagnad på internet för en billigpening som vi direkt for och köpte. Så nu rullar han igen och låter bättre än innan... Tur i oturen har man ibland! ;)
 

matar ipoden.

Är nu hemma igen efter kvällens biobesök med Lina! Jag gillade "the reader" skarpt, skådespelarna gjorde ett grymt bra jobb. En film jag kommer ha i tankarna ett bra tag framöver, det är väl det som är meningen med en bra film. Tror nog Lina var lite mer skeptisk än jag, men smaken är ju delad =)
Kate Winslet är verkligen en av mina favoriter, och med den här filmen höjdes hon ytligare ett steg i mina ögon. Hon kan verkligen göra allt! Rekomenderas om man gillar drama med lite romantik. Men skulle nog vilja påstå att det är lite sorgsen romantik, inte direkt någon solskens historia. Utspelar sig i Berlin från mitten på 1950 talet fram till 90-talet. (De talar engelska ;)

Klockan är mitt i natten och jag har nästan diskat klart, men då tog batteriet slut på min ipod, så nu äter den ström från datorn och jag passar på att skriva litet inlägg. Tror Tova vill att jag gör henne sällskap utomhus en stund också, dem där bruna ögonen är inte lätt att säga nej till.

Kom på att jag glömde köpa batterier, trots att det stod på min inköpslista! Dålig stil!

Bio tips.

Mitt i natten, och är inte trött än. Fick sova alldeles för länge i morse tror jag =)
Bio på gång och ett tips sa att jag skulle kolla in "The reader". Sagt och gjort, surfade in på SP Bio och kollade trailern till filmen, och känns som en film som jag helt klart vill se! Har alltid gillar Kate Winslet, tycker hon är en underbar skådespelerska.

http://www.sf.se/filmer/film/15004023/The-Reader
(Trailern från SF Bio.)


min tid.

Joar sover och Ante är ute ur huset ;) Sitter och njuter av denna egentid som helt plötsligt dök upp. Funderar helt seriöst på att städa badrummet. Är inte det minsta trött och det skulle behövas.

I morgon är det onsdag och det betyder dags att storhandla. Lovar att inhandla batterier, så att jag kan ta lite bilder på diverse saker som händer och sker. Ska även se om jag kan hitta något kul till minsta kusin som fyller ett på söndag. Har några idéer, men får se vad vi hittar.

Har varit i nya lägenheten i nästan åtta timmar idag. Rekord hitills, och mer ska det bli. Har gjort hur mycket som helst i dag. Mamma har varit gullig och tapetserat köket och vardagsrummet. Nu är det bara färgen kvar på vissa väggar. Själv har jag målat klart överskåpen, så i morgon ska vi mäta ut för nya bänkskivan. Har satt upp fönsterbrädan i sovrummet och gjort klart för gardinerna. Så sovrummet är redo för inflyttning. Vilket beräknas starta i nästa vecka om allt går som vi hoppas.

Önskar er alla godnatt!

vart var hålet?

Så var det måndag igen. Tiden rinner iväg, vart har de senaste tre månaderna tagit vägen? Börjar känna pressen, om två veckor ska vi mer eller mindre vara installerade i nya lägenheten. Har nog inte riktigt förstått hur det ska gå till, haha. Ante är hur lugn som helst, vilket jag inte alls uppskattar, för då blir jag hundra gånger mer galen och oroar mig åt honom med. Väldigt dumt, jag vet. Han är alldeles för lugn ibland, det måste vara skadligt ;)

Väntar på att han ska komma hem igen, så ska jag bege mig upp till evighetsrenoverandet. Ska måla överskåpen i köket idag, åtminstonde slipa och grundmåla. Har skickat min mor på inhandlingsrunda till färgaffären, sen har jag övertalat henne att följa med upp och hjälpa till lite. Hon ska få måla en del av fönstren tänkte jag =)

Joar har ganska nyligen lärt sig dricka ur sugrör. Hittade ett mellanmål på morot apelsin och havre som är i en tetraförpackning med sugrör, längst in i skafferiet.  (tänk Mer förpackning) Så nu har han suttit som en liten ängel på golvet och druckit upp den alldeles själv. Han plockar ur sugröret och sedan stoppar han tillbaka det, vilket jag är riktigt imponerad över eftersom hålet är väääldigt litet.

Irriterar mig på min mobil, har tagit några jättefina vårbilder, som jag skulle vilja dela med mig. Men någonting är fel, så dotorn vill inte hitta min mobil. Ante har försökt lite halvhjärtat, ska se om jag kan övertala honom till att verkligen ta tag i mitt enorma problem.

På återseende!

hänger.

Får bli ett litet inlägg medan jag väntar. Ante skulle fixa lite saker, sen ska jag till gymet. Tänkte rasta mina ben lite, börjar närma sig 5 km loppet och känner att jag varit lite slö senaste veckorna så nu får det bli lite mer träning nu på upploppet. Ska se skillnaden i löpningen mellan skogen och löpbandet tänkte jag.

Igår var vi i Lotorp och grillade hos Jenny och Stefan, väldigt trevligt. Kollade även eurovision såklart. Jag höll på Norge och Alexander hela vägen, enligt mig vann rätt låt! Hängde i deras sköna grej, kommer inte på vad det heter, men bifogar två bilder som kanske beskriver bättre än jag.

    


På förmiddagen var jag uppe och renoverade med mor, sedan blev det pannkakor med sylt hos dem. Joar och Ante gjorde oss då sällskap. Joar mumsade på pannkakor så det stod härliga till. Min lilla pissenisse! =)

     

ingen rast.

Har tagit tag i lite mindre bekymmer som har skapat ett mörkt moln över mitt huvud. (Dock inte städningen) Har fyllt i alla papper som har med ansökan om förskoleplats till Joar, wohoo, på tiden. Nu ska bara Ante skriva under också. Har gett upp tanken på att få honom placerad i Lotorp för länge sen, men söka måste man ju.
Sen har jag satt mig ner och fått iväg nära andra brev. Nu försöker jag få tag i körskolan angående lite lektionsväntetider, vill inte boka innan jag vet om jag hinner köra något. Men borde inte vara något problem med tanke på hur läääänge jag måste vänta på den s.k. uppkörningen... suck.

Nu sover liten, väntar på honom sen ska vi cykla till Lotorp med fika! =D

lite snabbt bara.

Världens sötaste unge knaprar nu på ett äpple. Ante skalade det och så fick han hela... så nu har han med sina små tänder (fyra uppe och två nere) fårr i sig snart halva äpplet. Verkligen ett bra tidsfördriv för våran annars så livliga son. Han sitter så snällt i sin stol och arbetar vidare med den goda frukten.
Nu fortsätter vi med maten!

pissenisse sover länge.

Klockan är snart nio, har varit vaken sen klockan åtta, men det är något som är lite fel. Joar sover fortfarande =) Försökte verkligen sova jag med, men det är helt hopplöst när man är van att gå upp.
Han borde slå upp sina blå när som helst snart. Ska iväg ut till mormor och morfar, han ska få vara där någon timma eller två efter lunch.

Har kommit fram till att han få så sjunkt mycket överskottsenergi när han är där ute, hemma är han inte alls lika vild. Förstår inte riktigt vad det är där ute, kanske för frisk luft?

Renoverandet har stått still i några dagar nu, har haft annat i huvudet, men i eftermiddag borde jag kunna fortsätta lite. Små steg i taget. Måste måla klart överskåpen innan Ante ska sätta nya bänkskivan på plats, vill slippa spilla färg, känner mig själv ganska väl.

Måste även ta ta i några telefonsamtal som jag skjutit upp för länge utan anledning egentligen, har väl bara haft lite för mycket att fokusera på. Främst tänker jag på Ella, jag lovar att jag ringer, är fortfarande intresserad! Har samlat ihop en liten grupp som vill komma, hur många är max? hihi

Ska ta fram kläder till lilleman och packa hans skötväska, så vi kan rymma från kaoset här hemma direkt när han vaknat ;)

.

Godmorgon säger vi bara!

mysan.

En svart liten tjej med bruna ögon tittar vädjande på mig. Antingen är hon sugen på köttfärssåsen som står på bänken, eller så vill hon att jag ska ta på henne kopplet och gå kvällsvängen. Eller iofs så är nog båda altenativen ganska troliga =)

Dagen har spenderats i skogarna norr om Rejmyre, på besök hos Cina, Ellen och My. Lurade med mig Lina upp också, passa på nu när hon är ledig innan bebis kommer! ;)

Sen har jag pluggat, en hel del har släppt ikväll också, skönt som tusan. Hoppas det ska gå bra nästa gång!

Har visst inte mer att leverera här än så.. Trevlig kväll hörrni!

en lista kanske?

Jag måste sätta mig ner och strukturera upp mitt liv lite bättre. Kanske inte ta dagen som den kommer, visst är det härligt, men jag är så tankspridd mest hela tiden och noll koll. Kanske skriva ner på en lista exakt vad jag behöver ta tag i. Tänkte ta flyttandet som ett nytt avstamp.

Haft en skön dag i Norpan, köpte en billig o bra mössa åt Joar på en outlet med barnkläder, perfekt. Blev en liten fika och sedan rullade vi hem igen.

Nu sitter jag och ser på "Project runway", gillar det skarpt om man bortser från de smala modellerna. Önskar att jag kunde sy så fort och bra som dem. 22 till 23 är min tid på dyngnet, innan jag kryper ner hos mina älsklingar.

bilder.

Om jag har tjatat om mina garderobeluckor tänkte jag att det var dags att visa upp lite bilder. Är nu klar med sovrummet, så nu kommer det lite bilder! Så skönt att det är klart så när på lite smådetaljer.

Sovrummet!


Mina välomhändertagna garderobsluckor!


Sen ska bara den nymålade fönsterbrädan upp. (Det andra är kökslådorna jag håller på med.)

vilken morgon.

Morgonen har innehållit en hel del, och klockan är inte alls mycket än.
Började med att de små hjälptes åt att rensa sopporna på köksgolvet, super. Sedan testade lilleman att hälla ut ett glas läsk som Ante lämnat på databordet sen igår, som tur var missade han tangentbordet. Sedan har vi nästan bajsat i pottan,  jag var lite för långsam. Har även hunnit med att kissa i sängen, det var det första vi gjorde i morse.
Men jag är inte den som klagar, nu ska jag ut och raste hund. =)

uppdatering.

Så blev det sent igen. Ska nog försöka sova, har suttig och tryckt in en del information senaste timmarna. Och innan det blev det lite renovering. Gaah, allt tar så mycket längre tid än beräknat, blir tokig! Tyvärr var kamerabatterierna helt slut när jag tillsist fick med mig den, så tyvärr inga renoveringbilder i dag heller.

Resten av veckan är också uppbokad, kämpar vidare!

paniken kom krypande.

Nu har jag och Joar städat badrummet, Joar har gjort rent handfatet med min hjälp. Ska ta tag i disken snart också, men då får han nog hålla sig på golvet. Just nu kör han traktor, det är väldigt roligt. Han använder den även för att göra konster på, en ganska bra leksak.

Har visst lite tråkigt, skulle vilja renovera, renovera och åter renovera så att vi blir klara någon gång. Men av säkerhetsskäl så har vi inte med oss Joar dit, helt omöjligt att barnsäkra stället. Och med allt spring i benen han har så kan han säkert hitta allt möjligt farligt att göra.
Har en del som jag borde ta i tu med här också, men helt ärligt så orkar jag inte bry mig. Stället får mer eller mindre förfalla. Ska börja packa lite kartonger efter helgen. Så sakta men säkert så blir det väl bra tillslut. Känns fruktansvärt onödigt att STORstäda när det bara är tre veckor kvar. Så sjukt nära inpå det blev helt plötsligt... tre veckor...! I min värld är sista maj flera månader bort... Hjälp! Hur ska vi hinna!? ;)


Vår(an) morgon.

God morgon säger vi till världen. Jag och Joar sitter och knaprat kex, lite torrt, men det gör oss inget. Vädret är kanske inte på topp utanför fönstret, men vi är på bra humör ändå. Det är väl ingen som har missat att det är vår ute? Björkarna är så otroligt gröna och det luktar vår i luften.
Idag känns det som om jag har kontroll, trots motgångar och en del ovissheter om framtiden så är jag inte orolig.


bänken.

Vilken dag, får huvudvärk bara av att tänka på den! Kom nyss hem, förstår ni? Har alltså sprungit runt i Norrköping i ett antal timmar. Problem uppstod när vi skulle köpa ny köksbänk. Skippar detaljerna, men vi fick lite problem. Men efter mycket om och men så ordnade det sig. Har även ordnat lite annat som ska på plats i lägenheten. I morgon ska sovrummet tapetseras, vilket innebär att det som återstår att göra är att måla de väggar som vi inte ska tapetsera. Bilder lär dyka upp så fort jag hinner ta dem.
Har även startat grundmåla kökslådor och köksluckor, mycket smått att göra som inte direkt syns. Men men, Ante skulle försöka starta med de lite större sakerna i köket till helgen. Ska ordna inför kaklingen, dra lite el och såga ut bänkskivorna. Pust...!

Igår anmälde jag mig till VårRuset, så den 28 maj blir det att jogga en sväng i Norrköping. Tror att jag satsar på jogg, jobbar på uthållighet snarare än snabbhet, tror jag vinner på det när det är dags för TjejMilen. Eller så snackar jag bara bullshit, haha.

Just nu tittar jag på "Hell´s Kitchen" blir sjukt sugen på mat, men inte såhär dags, det är inte tillåtet ;) Oj, nu blev jag sugen på sushi.. bara för det så får ni sukta lite också ;) mums!


tisdag.

God morgon i stugorna.
Joar vaknade en aning tidigare än vad jag hade önskar, men vad gör man? Gnällig har han varit hela morgonen. Tur man älskar honom ändå ;)


Har tänkt lite på vad en kär vän sa, om att passa på att göra saker för sig själv innan hon får sin bebis. 
Först fick jag en sjuk längtan att bara få vara, inga måsten eller krav. Bara kunna sitta och pilla navelludd en hel kväll utan något som kallar på ens uppmärksamhet.
Men sen kom tanken på ett liv utan mitt lilltroll, och den tanken är läskig att bara tänka. All tid i världen skulle inte kunna bytas mot ett liv med honom. Oändlig kärlek som bara finns där, vilkorslöst, oavsätt tidpunkt på dygnet.



Djupt minnsan, nu ska vi göra oss redo för denna tisdag. Inga större planer på agendan, lite promenad och lite bus, men det räcker för oss.

Nu kom Joar med sin sko, kanske vill han redan nu gå ut på promenad? Bäst att göra som han vill ;)

lek.

Ikväll har jag tagit mig tid att göra någonting åt min blogg och utseendet här. Sorry syster, men gillade inte riktigt den rutiga bakgrunden ;)
Lekte lite med photoshop och programmet som Lina tipsat om. Och med hjälp av Ante när jag nästan var beredd att slita av mig håret, eller åtminstonde ge upp, så fick jag till lite resultat som jag är nöjd med! Återstår små detaljer som färg på text och liknande. Gillar enkla snygga saker.

Har tre körsbärsträd i olika storlekar direkt utanför lägenheten, de står i full blom just nu, och är så otroligt vackra. Tog en bild när vi var ute på promenad tidigare.

Nu blir det att lägga sig i sängen och invänta John Blund ;)


1 maj.

Eftersom jag hade lite flyt med att hitta kameran så blev det lite bilder på första maj tåget förra fredagen. Först lite mc kortege, och sedan en del fiiina bilar. Eftersom jag fått lite bildnojja efter Linas tips så fortsätter det med lite fix och trix från min sida..
Alltså, bilder från första maj kortegen i Norrköping...


uppdate.

Måste meddela att kameran är hittad. Hade av någon anledning lagt den i min "vanliga" väska som jag enbart använder när jag jobbar, eftersom jag alltid annars har skötväskan med mig. Hur som helst är den funnen, men mysteriet hur den hamnade där är fortfarande olöst.

Kvällen har inneburit en del renoverande, och sedan lite filmtittande hos Lina lite spontant. Fick några roliga bloggtips, så kunde inte annat än exprementera lite själv...

Blev en serie med bilder på lilleman när han sjunger i sin egna stereo/mic/keyboard ;) Tack för tipsen!


tvätten.

Vilken huvudvärk! Har vaknat med något som kan liknas med baksmälla de senaste två dagarna. Urk, har inte rört en droppe alkohol senaste tiden. Hoppas det går över som det gjorde igår åtminstonde. Såhär kan jag må i morgon, det vore lugnt, för då har jag ju verkligen förtärt alkohol. Blir grill och fest hos vänner.

Nu ska jag ta tag i lite tvätt. Badrummet ser ut som jag   vet  inte  vad  !