Efva Attling.

Läste Beccas blogg precis, blev så himmla glad för hennes skull, hon har fått "fast jobb" (tillsvidare som sagt) och jag kan verkligen känna med henne hur underbart det måste vara att känna att man är trygg. Blev även lite avundsjuk faktiskt, måste erkännas. Känns som om jag står o stampar på samma ställe, kommer ingenstans. Jobbar bara extra på mina två jobb och vet bara hur mitt liv ser ut en vecka framåt, är så fruktansvärt less. I och med att jag vet att vi inte vill vara kvar i umeå mer än ett år till, så har jag inte riktigt tagit tag i saker och ting för att få ett heltid, eller åtminstonde deltidsjobb. Saken är inte den att jag inte får jobba nu, för det får jag, de ringer ganska ofta och får kanske ihop mellan 20-40 timmar i veckan. Det är bara det här ovissa, att jag inte kan planera saker. Och lagom tills jag lyckats spara in lite pengar en månad så blir det mindre jobb nästa månad o så är man pank igen. Ska bli helt underbart att få gå på ett schema i sommar, kunna planera lite... jippi.
Ska jobba på systembolaget i Finspång föresten, vet inte om jag har nämnt det(?) Åker tåg ner den 10 juni förmodligen, jag och TovaLova. 12 timmar med en 14 veckors valp är inte direkt min dröm, så det blir nattåget och förhoppningsvis så sover hon största delen. Slipper även byta tåg, men hamnar i Hallsberg istället för Norrköping. Lite längre för mamma o pappa att hämta, men det var helt okej för dem som tur var.

Ja, shit, vad tiden gått fort, snart bott i Umeå i två år. Och nu är det slut på en det gamla vanliga livet här. Emma flyttar till Skellefteå, Maria och Elinor till Uppsala, Theres till Norrköping, och flera av killarna flyttar hem, eller tar uppehåll från pluggandet. Skapar en viss ångest, då ingen jag umgås mycket med kommer finnas kvar när jag kommer tillbaka i höst.. sentimental. Tur att Skellefte inte ligger mer än 1,5 timme bort, annars vet jag inte alls vad jag hade gjort...
Hade en riktigt fin dag igår, fick ett jättefint Efva Attling halsband av Ante, hur fint som helst!

Efva Attling


inte alls så farligt.

vilken härlig söndag! Inte bakis och solen skiner.. är det inte härligt så säg. Har precis avslutat en löprunda som gick långt bättre än vad jag kunnat ana. Sprang hela spåret på 3,5 km, och det är inte vilket spår som helst utan det innehåller en hel del mördarbackar kan jag lova, tror jag lyckades räkna till 4-5 st. (Man märker dem av någon konstig anledning mycket mer när man springer, än när man promenerar) Kändes helt underbart med tanke på att jag knappt rört på mig på över två månader. Känns inte alls lika jobbigt att komma igång igen.

Ska fortsätta denna söndag med att städa lägenheten, ska även bakas lite tårta. Hade turen att få en hel del bullar av Antes farmor, och sockerkaka har jag sedan tidigare.

tjaao

Tisdag.

Tisdagen är snart slut, för denna gång. Har inte gjort så mycket vettigt alls faktiskt, men tänkte använda någon timma av de återstående till att städa. Kommer med största sannolikhet att åka upp till Kalix i morgon kväll, och det kan vara skönt att komma hem till en städad lägenhet.

Tova växer och växer, det är riktigt spännande att se hur fort det faktiskt går. Har tyvärr inga nya bilder som jag kan lägga upp. Kan se om jag orkar ta några nya under kvällen, så kanske det dyker upp lite senare.

Pratade med Sandra igår, och snart är det dags, har inte riktigt förståt det hela eftersom jag knappt hunnit se henne alls under de senaste nio månaderna, men bildbevis finns =)

Solen har försvunnit från Umeå de senaste dagarna, har varit grått o trist, men såg en vädersändning som visade på fint väder i slutet på veckan, åtminstonde i Kalixtrakten! Har även övertalat Ante till att ta en tripp till Haparanda och besöka Ikea, wihiii.. länge sen. Där kan man göra av med pengar! När jag ändå är inne på inredningsämnet så kan jag meddela intresserade att nu ska vi äntligen köpa oss en ordentlig säng! det ni, har haft en gigantisk dubbelsäng sen vi flyttade ihop, hans 105 säng och min 120 säng, och inte nog med det så har vi haft dem direkt på golvet. (varning för valpinvation!)

Annars, jaa, vet inte riktigt. Går o drar fötterna efter mig när jag inte jobbar, de flesta jag känner är ganska upptagna för tillfället, studierna är ju inte riktigt 8-16 precis, och snart ska deras C- respektive D- uppsatser in. Är inte det minsta avundsjuk! =)

Nu ska jag väcka Ante och tvinga han till att städa toan, det är verkligen hans tur!

Tjaao!

tiden rinner iväg.

Har varit lite dålig på att uppdatera. Det har inte hänt sådär jätte mycket.. mest varit hemma med lillskit. Har dock hunnit med lite jobbande på OKQ8 och hotellet. Annars flyter det på, Ante har börjat plugga, så numera har vi samma dygnsrytm vilket är helt underbart.

Tova växer som bara den! Hon har gått upp nästan tre kilo sen vi fick hon, o blivit mycket stadigare på benen.
Är helt trollbunden av henne, man kan inte annat än le när man har henne omkring sig.

Annars väntar jag mest på sommaren, att få börja jobba o komma hem och träffa Sandras bebis (borde komma till världen vilken dag som helst nu) och umgås med vännerna där hemma!
Björkarna här har börjat få knoppar på grenarna, njuter för fullt, nu är det verkligen inte länge kvar!

Nu vaknade lillan, måste ut o kissa.

Hej hopp!