kaos

Det är en stor oreda, men förhoppningsvis ska det ordnas till en del i dag =)
Sen ska jag plugga, plugga, och åter plugga =)
tjooo

tabbe!

Gomorgon, jag har gjort bort mig! Klantigt värre... steg upp lö 07:00, trodde jag. Självklart hade jag inte ställt om mobilen. Så jag steg upp kl 06:00, finner ingen mening med att gå och lägga mig igen, har redan duschat. Typiskt... undrade just varför jag var så himla trött. he he

Hoppas på en lika fin morgon som igår med molnfri himmel, ser så ut faktiskt, ser ett ljus vid horisonten.
Det är en sista spurtvecka nu, tentan ska vara inne på fredag. Hoppas att man kan maila in den, skulle underlätta. Men först och främst skulle jag behöva åka till "Myrornas" eller till någon återvinning, är i stort behov av ett skrivbord, vill ha ett brett och stort bord, där man får plats med två datorer, får se vad som går att hitta. Måste få upp min dator, annars blir det ingen tenta skriven. Tror inte Ante skulle uppskatta om jag okupperade hans dator under hela veckan.. ha ha. Ni med väldigt datorkära pojkvänner/flickvänner vet vad jag pratar om! =)

Har hänt en hel del i helgen också, Ella och Celine har varit här på besök. Det började riktigt dåligt med flyg som inte kunde landa i Umeå (pga de såkallade "kraftiga" stormen, tänkte berätta det så Love vet, lite kaos skappade den iaf inom flyget, de stängde av de Norrländska flygplatserna under ett par timmar ;-P) utan fick vända tillbaka till Arlanda! Efter det så blev dom kvar på Arlanda ett par timmar innan det gick ett plan på eftermiddagen som de kunde ta. Det planet kunde iaf landa på fast mark här i Umeå. Sedan blev det lite pizzamys och en tidig kväll. Töserna var helt slut efter att ha varit vakna sen tre på natten innan, och jag och Ante hade varit vakna tidigt och sedan flyttat alla våra tillbehörigheter, mycket spring i trappor. Lördag blev en shopping dag, gick runt på stan en stund och inhandlade lite smått, tog sedan en fika med Maria på Åléns cafét/restaurangen. Kvällen slutade med en finmiddag hos Emma, med potatisgratäng och älgkött. Till efterätt blev det kladdkaka med varma hallon och grädde! Mums! Det var både trevligt och gott! Söndagen blev ganska lugn, blev självklart lite kaos med deras hemresa också, självklart. Flyget var försenat, så dom höll på att missa tåget på Arlanda, men som tur var så var även tåget försenat! Så allt ordnade sig efter mycket svett och tårar till det bättre! Phuu, var helt slut igårkväll, vi låg i soffan och såg på tv i tvåtimmar, sen kunde jag inte förmå mig att hålla ögonen öppna längre utan gick och la mig i våran (Antes) underbara 140 säng! (sjukt skön, och det är helt underbart med mera plats!)
Japp, en rolig med stressig helg, känns bra iaf!

Funderar på om jag kanske skulle äta lite frukost, vore gott. Ganska skönt att slippa stressa, men men.
En ny dag väntar!

la la laaaa

Sista dagen i mitt förra liv.
ha ha
I morgon går största flyttlastet, coolt. Ska bli skönt att få lite yta att röra oss på och att inte ha all mat utspridd över heeeela världen. (läs ålidhem)
Just nu är det mesta nerpackat i kartonger, redo för att transporteras.
Nya lägenheten, stor o fin. Har inte så mycket möbler, har till vardagsrummet. Sen har vi säng i sovrummet och två datorer till dator/gästrum/alltmöljigtrum. Ante har lyckats flörta till sig ett köksbord, så köket blir inte helt tomt, bara nästan! Men istället har vi två tv-apparater, två micros, två datorer, två sängar, och nästan dubbla uppsättningar med porslin och annat som hör till matlagning.

yees, och i morgon får jag finbesök! Ella, min Ella och dotter! Ska bli så mysigt att ha dem här hela helgen! !
Wohoo, måste få klart packningen nu, så ja slipper slösa tid på det i helgen!

öH?

Men hallå? Uppmärksamhet!
Jag har tråkigt, är ensam med ett rum som är i kaos. Försöker övertala min pojkvän att komma hit, nu! Tänk att det ska vara så svårt.. suck... men jobbar på det. humeliebumme...

Kanske kan plugga lite, jamen, just det. SMART!

Svart & Vitt

Idag har jag varit nere på stan, inhandlat jätte fina dricksglas på indiska med svarta och vita mönster. Nöjd! Försökte även vara ett bra smakråd när Maria köpte nya skor, tycker själv att jag gjorde ett hyfsat jobb, hehe. Oj oj, nu är det massor som jag borde göra, som att packa och plugga... kanske ska ta tag i det... jaa okej då! Hej hej!

sockertopp.

Just nu, en underbar middag har avnjutits, och till efterätt blir det kladdkaka. Vet, jag som inte skulle äta så mycket socker. Men det är ett undantag. =) Just nu väntar vi bara på att ugnen ska bli ledig, helt sjukt hur skönt det ska bli med en egen ugn, där man inte behöver vänta på att någon annan ska bli klar!

Det händer en hel del nu, flytten närmar sig med stormsteg, samtidigt som jag ska lämna in en tenta. Det  är ganska rörigt, har så mycket i huvudet, får inget vettigt gjort alls, nästan. Har faktiskt lyckats packa ner lite små saker, ska fortsätta i morgon. Det mesta bör vara klart tills på torsdagkväll. Vill få så mycket tid som möjligt med Ella och Celine i helgen.

Idag har grupp 23 varit i labbet och utfört pollen "analys", vet inte riktigt hur seriöst det blev, men det var iaf intressant att själv få se hur det faktiskt ser ut när man ser det i microskop. Ser numera ganska bra skillnad mellan gran, tall, björk och al-pollen, det du!

Nu plingade "äggklockan", dags för kladdkaka...

på återseende!

på tiden...

Här är jag. I Umeås höstmörker finner ni mig, Jennie.

Jag kunde inte låta blir, har inte varit riktigt nöjd med min tidigare blogg på annan "ort" tänkte att det var dags att ta tag i det, och byta.

Börjar med ett kort inlägg, mest för o se hur det ser ut.

fortsättning följer...