rund.

måndags morgon, pissväder, riktigt pissväder... riktigt fuktigt och äckligt ute. En dag som mitt hår inte uppskattar alls.. Idag ska det bli en resa in till pappa i Linköping, och en tur på ikea. Behöver lite förvaringslådor till våra nya hyllor. Hittar säkert någonting annan kul också, brukar inte gå att undvika =)
Tänkte även ta tag i simmningen, måste bara få tag i en bikini som passar. Har växt på diverse hörn och kanter av kroppen. Tyvärr är det ju inte rätt årstid att inhandla den sortens klädesplagg. Men någon full liten (stor kanske?) sak ska jag nog kunna hitta.

Åt en riktigt god middag hemma hos Sandra igår, blev en tjejmiddag utan barn. inte för att det gör mig något, hann se underverket innan pappa Jonny for iväg med henne på äventyr. Växer så det knakar!! Tusen tack Ella för pärlorna, det har börjat rycka lite i min pärlnärv igen faktiskt, har inte riktigt tagit mig tid till det där.. =/

Mår alldeles förträffligt annars, har varit sämre så att säga. Börjar kunna njuta riktigt ordentligt.

Har tyvärr inte kunnat lägga in några nya bilder eller så, min kamera har precis lägligt bestämmt sig för att krångla, måste se om det är minneskortet eller om det är kameran som är knasig, den vill helt enkelt inte lämna ifrån sig bilderna man tagit, har väl fått för sig att den har äganderätt. ;-P

Nää du berit, nu måste jag äta lite frukost och sedan försöka ta oss iväg =)

full fart.

Händer saker hela tiden, ingen rast och ingen ro, men det är bara roligt!
Blir en sväng till stan med mamma snart här, och senare i eftermiddag blir det trevligheter ute i Krokek. Dagarna går så mycket fortare här, händer lite mer.
Längtar ändå hem, hem till mina.

Ibland kan man bli irriterad över små saker som blir stora, och dumma. Onödigt helt enkelt. Men visst har man rätt att få vara med och bestämma?

planer för veckan.

Tiden går faktiskt ganska fort, snart jul ju för tusan, bara två månader.
Arbetar och står i, funkar bra, börjar få lite flyt nu, efter typ en månad! Helt sjukt så mycket det är man måste kunna och ska komma ihåg. massa småsaker... men det fungerar, vissa dagar är riktigt roligt! Jobbar 15-22 i kväll, ska försöka hinna röja lite här hemma innan. Får besök av Antes pappa i veckan och hans farbror till helgen, och eftersom jag inte är hemma i veckan så måste det bli gjort nu, för Ante lär inte se till att det ser anständigt ut, utan min hjälp =)

Ska bli så skönt att få träffa pappa, även mamma såklart, men just nu blir det ju inte riktigt samma sak. Maddes mage är också efterlängtad, kan bara tänka mig hur stor det är nu!

Åker ner på tisdag efter jobbet, och blir kvar till onsdag veckan efter. Tänkte stanna till i Uppsala på vägen hem och besöka Maria och Elinor, och se hur de har det i sitt lilla rum! =)

Veckan som kommer börjar redan se schemalagd ut, ska iväg till sthlm en dag med theres, och förhoppningsvis möter Peter upp där, sen blir det födelsedagsfirande av pappa på lördag och finmiddag med flickorna ute i Krokek på söndag. Ska även hinna med ikea, babyaffär, lägenhetsletande och mys med mamma! bör inte vara något problem men man vet aldrig =) Finns ju fler man vill hinna träffa också.. så ett tips är att höra av sig i tid =P

Nä, nu sitter min lilla älskling med sitt lilla underbart söta huvud i mitt knä och talar om att hon är kissnödig =) bäst att lyda!

nya krafter.

Har inte mått riktigt på topp senaste två månaderna, känns som om jag ligger efter med det mesta. eller jag och jag, om jag inte har helt fel, så är vi två som bor här. =) Har lyckats lokalisera dammsugaren och hittat startknappen, även en sväng med moppen är avklarad, väntar just nu på att det ska torka. Funderar på vilket rum jag ska fortsätta med, och vilket jag ska lämna till min andra hälft =) lutar åt att han ska få fixa iordning i förrådet, behöver bättre plats därinne =)

Min älskling är något alldeles fruktansvärt uttråkad, hon ligger och ser på mig med riktiga valpögon som säger att jag är en hemsk person som inte låter henne vara i hallen =) tunga suckar kommer från henne med jämna mellanrum. Skäms på mig! =P

nu blir det köket!

Stor.

127031-12


Min lilla älskling har blivit så stor! Tiden går så fort, hinner inte med.
Se så stor hon blivit. (till vänster)


127031-13


höst höst.

Precis som jag är min lilla älskling rastlös. Borde bara sjunka så långt ner i soffan som det bara går, men får ingen ro. Tror att Tova känner av det också... Har jobbat 10 dagar i rad, kan inte riktigt slappna av.

Ante´s mamma har sytt helt otroligt fina gardiner till vårat gigantiskt stora vardagsrums fönster. Är tvungen att ha tre panellängder för att det inte ska se för tomt ut. Ska se till o få upp dem nu ikväll, så jag får njuta av härligheten.

Måste sluta äta så mycket sött, det är inte bra för min kropp, måste ändra mina matvanor, om man bara vore sugen på nåt mer nyttigt! Men det blir väl bättre, hoppas jag. Har slutit en pakt med mig själv, ska nog gå att hålla.

Vill ha något roligt att se fram emot, men det känns som om hösten kommer bli lååång och mörk, vare sig jag vill eller inte. Vill ha mer mys i höstmörkret! Saknar alla hemma, har sjukt mycket hemlängtan mellanåt, inte så att jag vantrivs här, men känns som jag är så långt borta från så många. Skulle inte ens tänka tanken att lämna Ante här, inte alls så. Men, ja men.

Önskar jag kunde lägga ut lika fina bilder som becca, men de går ju inte. har inget fiiint att ta bild på haha. Sparar pengar till nästa vår, då ska det inredas!!

Yrar o yrar.

Lillasyster letar barnvagn för fullt, gu så mysigt. o vilken underbar mage hon har, sådär vacker, som bara gravida kan vara =) önskar man kunde lysa lika mycket =)

Nu blir det ett försök till avslappning i soffan med en stor hund som tror sig vara papillon liten =)