torsdag.

Ni hjälpte väl till igår? Skulle bli så glad om ni röstade på Elin ! =)

Idag så gör vi mest ingenting. Borde gå ner och boka en tvättid, men det är så otroligt omständigt att tvätta när man är hemma själv med liten. Han är som inte den smidigaste, dels måste vi klä av och på, eftersom vi har tvättugan i andra husets källare. Kanske kan ha tur och få en kvällstid. För nu är högen obeskrivligt hög, inte bara hög, bred också, eftersom tvättkorgen är full och det ligger runt den också.

Nu ska jag och Joar städa lite. =)

hjälp på vägen.

Har inte tusentals läsare, men mina trogna kanske vill hjälpa mig med en sak?
Det är så att Ante´s kusin, Elin, är med i en tävling. En bildtävling där man kan vinna en resa till New York, eller kanske en kamera. Visst vill vi vara gulliga och ge henne en hjälpande hand på vägen? Hon ligger bra till redan, men tänk vad vi skulle kunna göra för henne! Söt är hon också ;)

Klicka bara på den här länken
http://support-sena.samsung.com/BoostYourEgo/sv-se//342#/start/linear/342, och sedan på "boosta detta bidrag", enkel som tusan =)


Tänk hur tacksamma vi vore om det vore vi, eller hur? Självklart skulle vi vilja ha hjälp?
Tusen tack i förhand!

2 veckor.

Ett inlägg kanske borde vara på sin plats. Är inte alls intresserad av det här för tillfället, kanske mest är för att jag går runt och surar över att inte ha någon kamera. Alltid roligare att kunna lägga in en liten bild då och då.

Är inte på topp, har ont i hela kroppen. Känns som om det kommer braka loss inatt, halsen gör ont, ingen hosta åtminstonde. Har ångest för hur jag ska göra med lilleman i morgon, känns inte helt naturligt att skicka iväg honom till förskolan, när jag kommer vara hemma. Får se hur jag mår, om jag är tillräckligt pigg för en morgonbusunge.

Vill bara passa på att tillägga att coladrickandet går som planerat, med andra ord, dricker inget alls och har så inte gjort på två veckor i morgon. Har inte riktigt tänkt på det heller senaste dagarna. Vi är bäst helt enkelt!

Ante köpte en Dr Pepper förut, alltså, fy fan. Luktade på det, avskyvärt är ordet. Luktar så hemskt, hur kan man dricka det? Det är för mig en gåta... hua.

Avslutar med det, godnatt!

trist

Vill ha en kamera. Så tråkigt att inte kunna ta bilder. Är lite less på det mesta, har varit de senaste dagarna, usch. Vädret kanske? Skulle gärna spola fram tiden till nästa löning. Less less less på att vara utan pengar.
Det här var inte roligt det heller...

hej hej