fin vårdag.

Trevlig dag, ingen stress. Var i Norrköping med mamma och Joar vid lunch, hittade två tröjor och ett par skor. I behov av ett par nya skor nu, mina läcker =) Sedan blev det en sväng till Borggård, där jag hälsade på Emmeli och hennes vovvar. Tova fick busa lite, for runt som en tok på ängen bakom deras hus. Klockan bara sprang iväg, har även försökt övertalat Emmeli att hjälpa mig med en vägg som jag ska håla i olika färger.  (utbildat målare) Vi får se om det lyckas!

Mina killar är en aning slöa, Ante har åkt på världens förkylning, Joar verkar vara på väg mot samma öde. Själv har jag väl inget annat väl än att invänta att det ska smitta mig också. Super skoj, speciellt som kalaset är på söndag.

Nu ska jag kolla till den sena middagen (vet, man ska inte äta efter klockan sju, men blev kvar lite länge hos Emmeli) och sedan avnjuta den till The mentalist...


Vår?

En snabb glimt på termometern och den visar 10 plus i skuggan. Är det en försmak av våren? Eller inbillar jag mig bara? Hur som helst så njuter vi!

Inget fusk.

Nytt försök och nytt upplägg.

No more socker, absolut ingenting. För varje avklarad vecka "får" jag 150 kr av mig själv som ska läggas på kläder. Klagar på att aldrig ha råd till att köpa mig nya kläder, så alltså, om jag inte äter godis och annat skräp borde ju pengarna finnas?
Köpte hem två kilo morötter igår, nu skalade och färdiga att äta vid minsta sockersug. Kanske inte lika gott tänker ni, nä, kanske inte men ganska mättande.

Dagen då, har inte riktigt planerat något än. Joar sov länge, så jag var inte sämre än att jag passade på att ta sovmorgon med honom. Tänkte städa upp lite, tycker det är konstigt att ingen varit och tittat på lägenheten än, men det kan ske när som helst, känns som det skulle vara trevligt att slippa tokstäda när det inträffar =)

Tänkte faktiskt att jag skulle ringa Emmeli också, se om hon har tid för oss i eftermiddag. Om jag inte minns helt fel så har hon jobbat natt, så får vänta ett tag innan vi hör av oss. Hon har vovvar som Tova tycker om att busa med. =)

Nu ska jag bubbla mig lite friskt vatten.

dåligt Jennie, dåligt!

Om exakt en vecka fyller min lilla bebis ett år, ett helt år. Ibland när man tittar på honom undrar man hur i hela friden han redan kan fylla ett år. Medan i nästa stund känns det som om han varit med i mitt liv i en hel evighet. På söndag blir det lite kalas här hemma. Har införskaffat fina ljus, servetter med krokodiller och ballonger. Gu så kul, i år är det nog jag som tycker det är roligast med kalas!

Annars då, har haft sjuk sockerfrossa, fy *pip* för mig. Mår ju inte alls bra efteråt.. varken psykiskt eller fysiskt, magen blir ond och uppsväld, och jag har sjuuuk ångest. Nu handlar det inte om absolut avhållsamhet, för det tycker jag är onödigt. Men nog skulle man kunna hålla sig till helgerna? Vart är min självdiciplin? HJÄÄÄÄLP!      
Någon som vill vara min personliga couch och fixa recept, och se till att jag motionerar ett par gånger i veckan? Funderar på att ge Ante mitt visakort, så kan jag inte handla något? Men då kan jag inte handla mat heller. Iofs kan jag göra det när han kommit hem... tål att funderas på.

Nu blir jag bjuden på mat hos mamma, tjohej.

oops.

Klant Jennie, ute med Tova på hennes kvällspromenad, gjorde en riktigt vurpa i snöblasket. Tur att ingen såg mig, men mest av allt tur att man inte bryter nåt. Ska alldeles straxt krypa ner hos min febernisse och min andra hälft, han tittar på Harry Potter för femte gången den här veckan, är lite smått less. Anledningen är tydligen att man sover så bra till dem... Är skeptiskt, men säger han det så.

Har precis sett bio med Lina, "En Shopaholics bekännelser", lite lagom lättsam sådär en fredagskväll, behövdes inte mer för en trevlig kväll. Spang även runt på stan med Theres och Johan under dagen. Joar min pärla var alldeles underbar trots att han varit sjuker, och kanske fortfarande är lite hängig. Men idag har han inte haft någon feber direkt. Hur som helst så blir det en hemma helg.

Bäst att krypa ner hos dem innan Ante hinner somna... Gonatt

mini är sjuk.

Sool på himlen. Blundar men en stund och sedan tittar upp mot himlen när man öppnar ögonen så får man en försmak av sommaren. En härlig känsla far genom kroppen. Jag vill ha en bra bok, en stol, en filt över knät och söderläga i lä, då skulle jag njuta!

Joar febrar på, han hostar eller snörvlar åtminstonde inte. Sover, kinkar lite, sover igen.. äter lite, sover. Älskade unge, sjuk men tapper, har inte gnällt mycket alls för att vara så dålig.

Gick på promenad med unge och hund. Stannade till på Östermalm och tog en fika med Emmeli, Joar åt lite kaka, ratade fruktpuré helt, men tillslut somnade han i vagnen. Varmt inbäddad tog vi oss sista biten ner till centrum, var tvungen att inhandla med febernedsättande åt lilleman, tog slut på det sista i morse. Nere på centrum snodde vi bilen från Ante, men det visade sig bra, han skulle ta hem en jobb bil ändå.

Nu sitter Joar i Ante´s knä och skrattar, det värmer i hjärtat efter ha sett honom så dålig.

Hoppas på bio i morgon! =D

sjukling.

Min lilla fis har feber, började igår natt, han sov oroligt och sen sov han bort nästan hela onsdagen. Han vill inte riktigt vakna till, utan blir bara ledsen och vill sitta i knät. Vilket självklart han får... Skulle ha besökt badhuset med Emmeli och hennes brorsbarn Bob, men vi får ta det en annan dag. Blir bara en fika idag.

Igår byggde vi en ny dörröppning in till vårat nya kök, öppnade upp och tog bort valvet som var. Får se om jag hinner ta några bilder på det idag. Har även planerat för lite andra projekt som ska bli av i köket, ska bara se så det går att göra som vi vill.

Nu ska vi ta ett bad och en dusch.

vänner.

Håller på att samla energi för att ta tag i storstädningen. Har mer eller mindre slängt ut karl, barn och hund. Hamnade på expressen och på denna artikel, och ville dela med mig.

http://www.expressen.se/halsa/1.1508578/har-du-vannerna-du-behover


Tänkvärt, verkligen.

med slägga?

I morgon ska det rivas, den här väggen ska ner, en  del av den åtminstonde. Ska bredda dörröppningen och ta bort hålen på sidan. Tanken är att öppna upp lite av köket, för att få en lite större känsla. Annars fortsätter jag att måla när jag har lite tid över och Ante kan vara hemma med Joar.


Fortsättning följer..


?

Jag beställde aldrig snö?

dagen.

Idag har det hänt väldigt lite, en sån där dag då man bara är, hela dagen. Utan att göra någonting vettigt överhuvudtaget. Har tvättat iofs, det är att göra något. Har lekt massor med Joar, han tycker om att bli jagad, säger man "nu tar jag dig" så vänder han och springer iväg.

Men just det, en vettig sak gjorde jag åtminstonde. Var ute och sprang tidigare ikväll, fyra km. Förstår ni, så långt, och var knappt andfådd när jag kom hem. Ville inte ta ut mig och gå på fem km på en gång, men tror faktiskt jag hade grejat det. Sprang väldigt långsamt, jogg, men ändå. Mitt mål med tjejmilen är att ta mig runt utan att gå. Fyra km är kanske inget i sammanhanget, men då har jag bara varit ute och sprungit tre gånger de senaste veckorna, och innan det var snart två år sedan.

Måndag idag, har trott att det är tisdag hela dagen, men har inte bestämmt mig för om det är bra eller dåligt. Jag lider inte av att det åt måndag direkt, möjligtvis att helgerna är roligare för att jag har Ante hemma.
Jag har en stark känsla av att det verkligen är någonting jag har glömt bort att jag ska göra, och det är väldigt irriterande. Påminn mig gärna om det är så att ni känner att det kanske gäller er =)

Nu tandborstning, sen sova.


Seth och Joar.



Sötaste busfrön man kan tänka sig. Stora killar, jag hinner inte med, tiden går så fort.

Ideér blir verklighet.

Jag har så många ideér, för hur jag vill ha det i lägenheten. Men sen har jag en andra hälft, en Andreas, som inte alltid tycker att mina ideér är dom absolut bästa. Vi har lite olika syn på vad vi behöver och inte behöver. Jag skulle vilja ha en ordentlig sängram till vår säng, och sängbord. Medans Ante hellre prioriterar en ny tv.
Nu är det så att vi har en alldeles utomordentligt bra och fungerande tv, enligt mig. Enligt honom är det en gammal icke platt tv som är fruktansvärt omodern. Det kan jag till viss del hålla med om, skulle gärna ha en ny tv också, men kan den gamla inte få stå kvar tills vi har inskaffat sånt som vi faktiskt INTE har först? Eller är det jag som börjar bli gammal och grinig? Säg gärna till mig för alldel annars ;)

Har även konstaterat att vårat köksbord är på tok för stort för vårat nya kök. Har ett stort köksbord där vi lätt skulle få plats med sex stolar om vi vill. Nya kökets matplats är så pass litet att det helt enkelt inte blir så mycket mer än att vårat bord skulle ta upp all plats. Vi skulle behöva ett bord i storlek med IKEA`s Jokkmokk, komiskt nog. Men eftersom vi har helt okej stolar känns det som att det räcker med att köpa ett bord.

Joar sover, jag borde utnyttja den tiden till annat än datorn, men vet ni vad? Jag orkar inte. Han får helt enkelt hjälpa mig att starta en tvättmaskin senare, och dammsuga, för det tycker han är roligt. Han brukar dammsuga vardagsrummet åt mig, försöka åtminstonde ;)

godmorgon

Just nu är det minusgrader, vilket betyder att än har det ine gått över till töväder... men snart. Precis när marken hade torkat upp så kommer det mer snö. Blev lite besviken igår, men det var nog lite naivt att tro att våren redan skulle ha varit här.

I morse vaknade jag av att en liten kille satt och petade mig på kinden, han tyckte att det var dags för mig att vakna och gå upp med honom. Så nu har vi myst och busat en stund. Ska alldeles snart äta lite frukost. Sen ska vi bege oss ut på dammsugarpås jakt. Köpte nya för inte allt för länge sen, men dem har jag lagt på ett bra ställe. Så att jag lätt skulle hitta dem, ni vet, ett ställe som ni sedan inte har en aning om vart det är, super bra.

Frukost nu.

pms kärring.

Vilken morgon, fan, hatar att vara på dåligt humör. Är så less på mig själv, kan man inte byta med någon ett tag, testa på nåt annat?

Mitt största problem just nu, orka laga mat. Har varken lust eller energi, så vad händer joo, äter en massa skit, riktigt dåligt. Så less på mig själv, kan inte någon annan ta över ett tag och styra upp mina matvanor? Vore perfekt.

Ska gå och vara irriterad på något annat...

några första steg.

Blev kvar till nio, slet med köksskåpen. Ser fram emot den dagen då jag öppnar dem, tittar in och konstaterar att; Gu va duktig jag har varit. Det är inte dåligt, två timmar har gått åt till att gnugga bort lim från två skåp. Helt otroligt. Det kommer ta tid, är glad att vi börjar där det är som mest att göra. Är glad att badrummet är totalrenoverat för två år sedan.
Fortsätter i morgon...

Satt en härlig golvmatta på hyllorna, och ute i kanterna har det suttit super lim, kladdigt och jävligt. har gnuggat och gnuggat. Sen får ni se efter bilder såklart ;)


Nu till sängen och mina grabbar!

Utkast: Började lite ...

Började lite uppe i lägenheten igår, köket behöver en ansiktslyftning. Insidan av skåpen är inte det finaste, ska måla. Men först måste man riva bort mattor och papp som är lagt på hyllorna. Väääldigt fint, och väldigt jobbigt att ta bort. Men kom ganska långt igår, helt plötsligt ringde det på dörren och där stod min söta vän Lina. Ett stort leende på läpparna hade hon, förmodligen för att hon vet att hennes lägenhet redan är renoverad och vad vi har framför oss. ;) Hon hjälpte mig med en garderob, så snällt!
Ska fortsätta lite idag, och nästa dag, och nästa och nästa... och nästa...

Men nu, nu blir det frukost!

Vän.

Vänskap har verkligen varit något speciellt för mig, senaste tiden. Jag önskar jag kunde påverka mer, vill att mina vänner ska må bra och vara lyckliga. Om jag kunde bära din bördan hade jag gjort det utan att tveka, vill inget annat än att lyfta allt från dina axlar.

Ibland är man verkligen otillräcklig, det värsta är att man vet att inget man gör eller säger har någon verkan i det stora hela. Oftast är vänskap lätt, ett skratt eller ett leende på någons läppar. Men det är i motgång man bevisar om vänskapen är någonting man förtjänar...

Vår(an) dag.

En promenad blev det, mot vårt nya hem. Tog lite mer än en timma faktiskt, motvind och barnvagn, hund och kamera. Härligt med sol, försökte få i mig lite energi. Genomblåst blev vi åtminstonde. Fick nyckeln i kväll, efterlängtad, verkligen. Var med mor och spanade lite, planerade lite. Ska inhandla lite färg i morgon, ska börja med att måla inne i skåpen i köket. Drömmar, planer och mål.

Kanske inte så vårigt än, men mitten på mars är lite väl tidigt.


Bara lite is i kanterna. Gillar färgen på vattnet...


Nu väntar vi på grönskan.


Min "solstråle"


Inte van vid ljuset... =)



no suger.

I dag är det dags att springa igen, blir även en långpromenad. Det är verkligen dags att sätta igång nu, både för loppet och för kroppen. Igår blev det inget socker förutom två apelsiner, jävlar, vilket hemskt humör jag var på. Största anledningen till mitt irriterade humör var nog huvudvärken som inte var nådig. Fortsätter idag..
Om du hejar på mig Becca så kan jag heja på dig? =)

Nu ska jag och Joar diska.


rekommenderar.

Bubbelvatten direkt från kranen, gott och friskt. Mycket bättre än flaskvatten med bubblor.



sju kvar.

I morse var jag på gymet, blev tre km på löpbandet, kände att jag var tvungen att komma igång nu. Kände mig väldigt ringrostig. Men kändes bra att jag fixade dem där tre, bara att fortsätta. Blev en timmes promenad med Tova här nyss också, känns fint.

En tanke som slog mig igår kväll när jag grovstädade badrummet, ni vet när man mer eller mindre slänger ut allt och spolar av och skrubbar (jag gör åtminstonde). Hur ofta händer det att er andra hälft gör något liknande?
Ante har gjort det en gång sen vi blev tillsammans, i Umeå. Klagar inte nu, det var mest en fundering som slog mig, eftersom jag föredrar fräscha badrum så gör jag det bara. Nu är det hemskt, Tova fäller, så dammsuger vi inte varje dag så har vi en extra hund utspridd över hela lägenheten.
Längtar också tills vi slipper tvätta allt i vårat badrum, utan får en tvättstuga att göra sånt i. Helt enkelt därför att nu är det alltid kläder över hela badrummet, det är alltid stökigt där inne. Hopplöst, ska bli så skönt att ha en riktigt tvättdag! Skulle ju inte skada att ha båda ;)

?

Jag önskar jag hade något vettigt att förmedla, men det har jag inte.

Min mage är uppsvullen, fan. Har ätit potatisgratäng två dagar i rad, med grädde. Har faktiskt inte alls mått bra, magen har gjort ont. Nu blir det skärpning. Såhär blir det ingen tjejmil... eller vårrus.

Var på "morgon" promenad med Lina och Tova idag, tiden bara sprang iväg. Var uppe vid Lövnäs och gick, vid näfssjön. Kalas fint, trodde att det skulle vara blött ute i skogen, men inte alls.

Blir inte mer än såhär...

lördag.

Lördag morgon, helt underbart. Så skönt att ha Ante hemma i två dagar. Vi har lite funderingar på att ta oss ut i skogen, grilla lite, kanske fiska. Härligt... varmchocklad måste jag ha!

Igår var Lina här, trevligt. Drack lite rödvin, åt lite mat och tittade på tv. Joar busade runt för fullt innan han stupade vid halv nio. Men inte sov han längre i morse för det. Vid sjutiden fick Ante gå upp. Själv fick jag sova till tio, vilket lyx.

Väntar fortfarande på nyckeln...


12 mars.

Morgonstund...
Gjorde det smidigt för mig,, duschade innan Joar och Ante vaknade. Tidigt, men klart värt!
Skjutsade herrn till jobbet, har lovat att skjutsa Lina till Norrköping, och så ska jag åka ut till Krokek och hälsa på familjen Forsman-Ekman. Funderar på att titta på lite tapeter och kakel när jag är i Norpan.

Ber om ursäkt till Lina och Ella faktiskt, båda hörde av sig igår när jag hade "ensamtid" och helt enkelt hade stängt av hjärnkontoret. ;)

uppdatering.

Vet ni vad jag kom på, har ju bilder på lägenheten! Gå in på min bilddagbok och kolla. Vet att alla inte kommer in, men så får det vara. Tänker inte lämna ut lösenordet offentligt, men vill ni ha det så går det ju att höra av sig till mig. =)

hurtigt?

Okej, har inte varit den mest optimal morgonen. Har varit på ett hemskt humör.. Stackars Ante, skickade iväg ett riktigt drygt sms. Inget elakt direkt, men klagomål över diverse saker som han verkligen inte kan göra någonting åt. Måste nog be om ursäkt... punkt punkt punkt

Tänkte lära Joar städa, han hjälpte mig stoppa i tvätt i tvättmaskinen i morse. De mesta kanske inte hamnade helt i maskinen, men han försökte åtminstonde. Nu sover han, i sin vagn efter en kortare promenad.

Har funderingar på att införskaffa ordentliga springskor... har ett par för promenad, men de gnisslar o har sig. Blir tokig. Ska jag även satsa på att springa nu så är det lika bra, vill inte ge upp för att fötterna inte vill.
Har dock inte börjat träna inför än, har inte varit speciellt laddad. Ska börja, vårruset är inga problem, det fixar jag bara jag får komma igång. Tjejmilen är lite tuffare, har aldrig tagit mig runt så långt, bara springandes. Mitt personrekord ligger på 7-8 km. Emma LOVADE mig att det inte skulle vara några problem med en mil och jag fixade så pass, men i dag skulle jag inte göra det. Har kollat ut ett varv uppe i skogen som är en mil, får väl börja med intervaller, springa och gå. Vore kul att se hur långt tid det tar för mig, innan jag ska anmäla mig. Så man hamnar rätt i startfältet.

Ja, ja... städa?

goskit.

Joar har något slags ryck. Han har precis tömt min byrå på alla kläder, och så springer han runt med en skjorta i famnen. Från vardagsrum till kök, och tillbaka. Han bubblar på som bara den, tror han pratar med Tova, men man kan ju aldrig ritkigt veta. Funderar på att ta en liten promenad i vårat underbara väder (snöslask?) så kanske han somnar. Tror han har sovit för lite i natt.

Annars, storstädning, katastrofområde, dags att spärra av, smittorisken är hög. Eller något liknande, blir alltid såhär när det närmar sig en flytt, lägenheten förfaller, lusten försvinner.

badankor.

Tisdag, bad i badhuset. Min lilla älskling är riktigt snäll, tror han gillar badhuset, men han frös lite idag. Lurade med mig min vän Lina, hon med den fina magen.
En skylt satt uppe att varmpoolen var upptagen för simskola, så vi hamnade i barnpoolen. Men den var nog inte menad för barn i hans ålder, stackars frös så han skakade på läpparna. Bestämde oss för att stå i duschen en stund medan vi väntade på att varmpoolen skulle bli ledig. När den väl blev ledig, visade det sig att den inte hade varit upptagen alls, och att en NU skulle bli upptagen. Lite dålig koll måste jag väl säga. Men vi satt i bubbelpoolen när den inte bubblade, så det gick väl inte någon jätte nöd på oss. Efter en liten insident med en spruken stortånagel, aj aj, så bestämde vi oss får att det var nog. Hur som helst så tyckte jag och Joar att det var en trevlig morgon! =)

Sedan fick jag med min mor till en tapet och målerifirma, hittade några riktigt fina tapeter som jag funderar på till sovrum och kök. Ska bli riktigt spännande när vi väl får komma in och börja.

Oj, nu såg jag att det handlar om suchi lagning på tv, måste ses! oj oj oj...
Tjo!!

Födelsedag.

Grattis Lina på 25 års dagen!
 
Hoppas du får en fin dag ute i Lotorp, vill även tacka för en riktigt trevlig kväll igår!



Gratulationer i förskott.

Trevlig dag, Joar har varit på G, verkligen. For runt för full och busade. Har haft fikabesök av Theres och Johan, Madde och Jensa och mamma. Tårta och födelsedagspresent byte. Joar fick en jättefin hjort, ett hjorthuvud man hänger upp på väggen, av Theres. Hon hade gjort den själv.
Nu är vi ensama igen, tar igen oss, för ikväll ska Joar till mormor och morfar. Jag och Ante ska till Lina och partaja lite, hon flyller 25 i morgon så hon ska ha lite fest. Det är ju bara en gång man fyller 25, så det är klart vi ska dit och fira. Sjutton år av vänskap, bara det är något att fira ;)
Fick fina tavelmotiv på posten idag, Fanny, Antes syster har tecknat, hon är hur duktig som helst. Ett porträtt av Joar, och tre andra motiv som jag har tjatat om att få. Blir kalas i nya lägenheten sen.

Nu ska jag slänga mig på soffan, mina två sover middag ;)


Let´s dance.

Har fixat en ny mobil, så om några timmar bör jag vara anträffbar via mobil igen. Blev en samsung, var ganska nöjd med dem senast, så nu försöker vi igen.

Ikväll är my love på firmafest, skulle visst innehålla längdskidor och alkohol. Intessant kombination, vi får se hur det hela slutar. Sedan skulle dem visst till O´learys och äta.
Min kväll blir med Joar, sedan kommer Lina förbi, vi ska se "Let´s dance". Han noll koll, men det ska bli trevligt. Börjar väl närma sig slutet på denna omgång, roligare då.

Nu ska jag och Joar städa lite, i morgon får vi besök.

beroende?

Jag är nog lite naiv. Trodde jag verkligen att Joar INTE skulle förstöra mobilen tillslut? Ett dreglande barn tillsammans med en ej vattentät mobil? Bara för att det går bra några gånger, så är det dömt att misslyckas tillslut.
Igår hände det...
Efter lite smaskandes på telefonen la jag den i min ficka, efter ett tag märkte jag att den var avstängd. Försökte starta om, pinkoden gick inte att knappa in,, enbart 8:an och 6:an fungerade. Blev lite små irriterad, den har haft sina problem tidigare. Bråkade lite med den en stund, märkte att den blev varm på ena sidan, bad Ante känna efter. Han förstod vad som stod på och bad mig lyssna på den. Självklart sprakade det om den, alltså, kortslutning i systemet och där med det sista andetaget.

Är lite små irriterad just nu, har inte råd att köpa en ny. Har dessutom operatörlåst mig med Telia fram till sommaren, utan möjlighet att uppdatera med ett nytt erbjudande. Slutsatsen blir att jag måste skaffa ett nytt nummer... förmodligen. Eftersom vi inte har någon hemtelefon så är jag ganska beroende av en mobiltelefon.

Jag var ganska naiv, känner mig ungefär som killen i reklamen, som ville ha en ny dator, så han gav sin pojke en tillbringare med dricka. Självklart häller han ut det över datorn. Skulle ljuga om jag sa att jag inte ville ha en ny mobil, men problemet är att jag inte kan köpa en ny just nu. Som de flesta vet så är de inte så jättebilliga.

Hur som helst, poängen var att meddela att jag är mobillös. Går att nå på Ante´s mobil, han har en jobbmobil som han har på dagarna. Vågar ni alltså inte prata med honom kan ni ändå ringa hans mobil innan kl 16 och vara säkra på att det är jag som svarar.. =)

vänskap.

Min son sitter nu på hunden, han testar hur "studsig" hon är. Han skrattar, hon andas in varje gång han ställer sig upp. Jag skulle tycka synd om henne om hon inte kunde gå iväg, men nu är det så att det kan hon. Hon väljer helt enkelt att ligga kvar. Jag tror faktiskt de där två har riktigt roligt ihop. Igår delade dem på ett ben, mindre smaskigt, men det såg väldigt roligt ut.

Jag har en härlig känsla i kroppen, fridfullhet. Kanske är för att solen tittar fram bakom mörka moln, eller helt enkelt för att vi ska till en ny bostad, våran bostad. Häftigt, vårat...

Idag har jag tänkt på mina vänner, alla olika vänner. De som spelar en större roll i mitt liv och dem som har en liten mindre. Men det är så det ska vara, en del ger mig mindre, men mer till någon annan. De vänner man har som man vet finns där, oavsätt om det var flera månader sedan sist, när som helst på dygnet kan man nå dem när man behöver. Glöm inte bort att en liten gest kan vara en stor sak för mottagaren, glöm inte bort att ett litet samtal faktiskt inte är så jobbigt, utan oftast ganska upplyftande.

24.

Idag vill jag gratulera min alldeles egna Andreas på hans 24 år dag! Han fick finfrukost i morse och lite paket, tror han blev nöjd. Så nu är vi lika gamla i några månader ;) Älskar dig!


Mina alldeles underbara killar.

kval och val.

Nu börjar en ny dag hos oss, Joar är på topp, tjoar och tjimmar, jag är mest seg och hungrig. Tycker inte om frukost, tycker det är tråkigt. Speciellt när man äter själv. En mysig frukost med den man älskar en helgmorgon är inte helt fel, speciellt om Ante får välja pålägg o sånt, för han lyckas alltid.
Men nu är det vardag och ingen som har fantasi åt mig.

Men har satt vatten på kokning, får bli några ägg, en avokad och lite räkor. Emma, Antes syster inspirerade till denna frukost. Joar ska få sin frukostgröt straxt, men just nu leker han för fullt med dammsugaren, så det ska han få fortsätta med en stund till.

Godmorgon då!


stolt.

Jag är så stolt över mig själv, har skruvat bil idag. Fick problem igår, så bilen blev stående i garaget. Så i morse lämnade vi Joar hos mormor för att sedan dra in till stan för att köpa reservdel. Sedan for vi och skruvade som tokar, tror faktiskt Ante blev riktigt stolt över att ha en tjej som inte är helt lost ;) Kan faktiskt helt ärligt säga att jag var en tillgång. Blev en heldag, var hemma vid fem igen.

Ikväll har vi bara glott på Beck, och bråkat med sonen som inte ville sova. Men nu sover mina två, borde själv sova, men är inte trött. Ska upp och skjutsa Ante till jobbet i morgon igen, behöver bilen.

Nu ska jag testa o se om jag kan sova. Godnatt!