helg.

Nu är jag riktigt besviken på vädret. Önskar inte 40 graders stekande värme. Men det kunde väl åtminstonde hamna på 20-25. Iofs är det väl det idag, är mest rädd att det bara är en tillfällighet. Ikväll ska vi ut och fiska tänkte vi... hoppas på några små som man kan lägga direkt på grillen. I morgon kommer Rebecca och Mattias förbi, nu var det länge sedan. Joar har ju inte träffat dem än.

Nu luktar det mat...

veckan.

Oj, tiden sprang visst iväg utan att jag hann med. Haft en toppen vecka! Antes mamma Kicki och hans syster Fanny har varit här i en vecka, åkter norrut i förmiddags. Har hunnit med shopping, kolmården, mys med bebis, glassätande, factory outlet vingåker och sist men inte minst midsommarfirande! =)

Kolmården besökte vi på midsommardagen. Vädret var faktiskt nästan perfekt för ett besök i parken, en liten regnskur, det var allt. Djuren var riktigt pigga.. fick se riktigt många. Speciellt inne i safarieparken. Tyvärr tog batterierna i min kamera slut långt innan det...
Ante blev bundis med en gris på barnens lantgård.. haha

       
Fanny hittade en liten söt krabat som mer än gärna ville bli klappad, speciellt om den fick mat =)

Joar hade inte så mycket val annat än att bara hänga med...


Några andra som också hade det slappt var tigrarna i tiger world.


Dagarna har verkligen varit härliga, men nu är jag helt slut! Men i morgon blir det en kväll med Theres i Norpan när Ante och Johan ska på bio. Även om det sägs att man kan ta med sig sina barn överallt så måste jag faktiskt säga att bio, dit tar man inte med sig barn som inte kan sitta stilla, eller vara tysta =) Om det nu inte skulle vara en barnfilm. Så vi tänkte avnjuta kvällen på halvars om vädret tillåter... =)

Gonatt!

tacopaj

Fick ett helt underbart tacopajrecept av Theres, helt otroligt gott! Har börjat förbereda lite för dagens middag. Kanske till och med delar med mig av det =)

I morgon kommer Joar´s farmor och faster! Ska bli riktigt kul att få träffa dem! Fanny har vi inte träffat sen i julas.

Tillbaka till köket!

blubb.

Vilken knasig dag! =)

Såg någon annan hagelregnet förut... i like!  Mysigt, jag, mamma och Joar satt och tittade på det när det ramlade ner från himlen.

Snart kommer det på posten! =)

blaj.

Kopierade det här från lillasysters blogg =)

Fullt namn: Jennie Eva Marie Fredriksson
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej, men har en som jag vill ha.

Du samlar på: Egentligen inget, men boksamlingen börjar bli stor.

Hur tidigt stiger du upp: Mellan 8-10 på morgonen.
Vad ska du göra ikväll: Laga mat och sova, ska faktiskt jobba i morgon.

Vad är du allergisk mot: Nickel, när det finns i örhängen speciellt.

Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händerna: Ja
Favoritserie: Har faktiskt fastnat för Cashmere Mafia, annars ser jag det mesta när tv:n är på.

Håkan Hellström eller The Ark: Beror på tillfället.
Salt eller socker: Salt. men socker går ner också tyvärr.Gillar du ketchup:Ja
Är du glad nu: Kan man väl kalla det.
Var du glad igår: Säkert...

Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja, det gör jag.
Vad dansar du till: Musik som är bra.
Stockholm är: inget i min smak, alldeles för ytligt.

Göteborg är: Bättre än Stockholm åtminstonde.
Kan du sjunga: Sjunga kan jag, men kvaliten kan väl ha varit bättre.
Mer värt än guld: Mina två killar.
Spaghetti eller makaroner: Fjärilsmakaroner.
Ett land jag vill besöka: Australien och Nya Zeeland.


yr.

Vad hände i morse egentligen?
Vaknade, men sedan gick någonting fel. Glömde helt bort att både borsta håret och sminka mig, men värst av allt var att jag upptäckte det inte fören jag redan var nere på finspång och provade en fin klänning i provhytten.  Hemskt, ville inte gå där ifrån... men vad gör man? Hoppas att man inte springer på någon man känner.
Tur att Joar varit den snällaste killen som finns i dag. Pappa Ante är iväg med jobbet nu ikväll, han visste inte mer om vad de ska göra än att det ska drickas lite öl =) Vi får väl se i hur han mår när han kommer hem! Själv ska jag passa på att plocka runt lite här hemma. Kanske få upp böcker ur de sista två ouppackade lådorna.

Måste skärpa till mig med vad jag gör av mitt hår, är inte alls nöjd med hur det ser ut nu. Min frisör ville inte klippa det som hon brukar för att hon var rädd att jag skulle tappa hår i samband med att Joar kom. Men nu ser det för jävligt ut igen. Är lite sugen på att klippa av det, men vet inte om jag ska göra det nu. Kan vara skönt att kunna sätta upp det, småbarns perioden. Vad tycker ni? (Ni får vara anonyma, haha) Vilka är ni föresten, som läser? Ni är ju fler än de som brukar kommentera =)

resume.

Hade en underbart trevlig kväll i Lotorp igår.. Einar och hans tjej var ner från Jokkmokk på besök och Love och hans tjej Lisa har kommit ner från Umeå. Blev bjuden på Lillemors underbart goda mat och efter det blev det prat och kubb spelande. Själv flydde jag fältet när det blev invaderat av små "knott" eller nåt liknande. De var inte roliga alls, hittade massa små kryp i Joar´s hår. så jag sprang in och gömde mig. Såg på fotbollen, portugal-turkiet, med Chrille... haha, kan ni tänka er mig framför en fotbollsmatch? =)
Sedan blev det häng i köket, satt o pimplade min alkoholfria cider medan de andra fick smutta på det där underbart goda rödvinet =) Bara lite avis. Var roligt att träffa alla, höra vad de haft för sig och vad de har för planer framöver.. Jonas och hans bror Jakob var nere också... Roligt att höra att Jonas hittat nåt han trivs med!
Innan jag släpade med mig Andreas hem så blev det ett dopp nere vid udden... Nu är det verkligen sommar!

Nostalgi.

Så fort tiden går...

För ett år sedan så bodde vi i Umeå. För ett år sedan så hade vi våra sista fester tillsammans, lilla "gänget". Shit, visst får man sakna sånt man gjort tidigare och känna att man vill uppleva det igen, utan att för den delen vilja byta bort sitt nuvarande liv? För guu vad jag saknar tjejerna jag träffade i Umeå. Alla de vinflaskor som vi pimplat, speciellt med Maria och Emma...

Det är så konstigt, för det kommer aldrig hända igen! Självklart kommer jag träffa de flesta av er, och självklart kommer det pimplas vin... men aldrig alla på en och samma gång. Aldrig kommer vi sitta i det där lilla konferensrummet och lyssna på professor Pelles föreläsningar igen. Åh, blir sentimental nu...

Är så glad för vännerna jag vann på vägen, och även de som jag fått chans att träffa och umgås med, även om det bara var för en kort period. Emma, Maria och Theres håller jag speciellt varmt om hjärtat. Ni har verkligen lyst upp min tillvaro, och det hoppas jag att ni kommer fortsätta att göra många år framöver, på ett eller annat sätt...

Varma kramar till er alla!

vänner.

Vänner? Hur vet man vilka som är det? Jag hoppas att jag inte har tagit helt fel...
Vissa saker gör mig besviken och ledsen, vissa saker säger man inte. Och vissa saker säger man...


sommar.

Har visst försummat bloggen lite senaste tiden, men det har varit helt underbart väder att jag inte har klarat av att sitta inne =) Håller tummarna för att det fina vädret håller i sig. Även om en eller två dagars regn önskas för skog och mark, vill inte att bönderna ska bli lidande. Branden som härjar i Hälsingland är inte heller speciellt rolig... Hoppas för deras skull att det kunde bli någon eller några dagar med regn. Men helst inte lika mycket som vi fick förra sommaren =)

Idag var vi på BVC, och han växer och frodas. Nu har han växt en decimeter sedan han tittade ut för två månader sedan. Han har även gått upp nästan 2,5 kg. Det är häftigt att se honom växa.


Jag och Joar på Alice´s 1 års kalas i lördags