flum, jag vill festa.

ja, just det. Kanske ska skriva ett par rader...

VART ÄR ALLA SOMMARFESTER!?

Ska bli trevligt på lördag åtminstonde, har druckit på tok för lite alkohol. Har laddad ut med ett par vinflaskor. Det är ju så att jag numera arbetar på ett statligt bygge, Systembolaget. Man ser så mycket smarrigt hela dagarna att man inte vet vad man ska välja till slut. Tänkte göra en utvärdering av det rödvin jag tänkte slurpa i mig i helgen, om jag nu inte ändrat mig tills dess o pimplar vitt eller helt enkelt ger mig in på bärs, eller varför inte några fina groggar på finaste svenska brännvinet? Har två jobbpass kvar innan lördagskväll, villket innebär att jag förmodligen ändrat mig ett antal gånger innan jag bestämmt mig. (kanske borde ta lite av varje?)

Är så sugen på att följa med Lina till Gotland, vore helt underbart. Frågan är bara om det går ihop sig. Har inte fått schemat för augusti än, men samma vecka så ska jag på bröllop, (Theres och Johan) så vet inte hur mycket jag kommer ha möjlihet att vara ledig? Det är verkligen irriterande, för jag verkligen läääängtar efter Gotland, och Lina! Det är liksom så att Gotland utan Lina är inte Gotland!

Och vad är det för fel på vädret då? Jag är ju ledig(!!!!) Meningen med att vara ledig är ju att kunna slappa ute i solen? Det är INTE meningen att jag ska behöva hoppa mellan vattenpölar. Väderguden har helt enkelt missuppfattat mitt schema, så måste det vara...

toka.

Ikväll kl 22 reser jag och Tova söder ut. Ante får stanna kvar i Umeå ett par veckor till innan han har sin semester. Hur ska jag klara mig(?) =)

Hittade några knasiga bilder på våran lilla älskling, tänkte dela med mig av dem!
Tjoo..!

Våran favorit toka!
toka


Lika söt som vanligt!
sötis


härligt.

Startade morgonen med en liten löprunda, underbart. Har ett jättefint elljusspår bara 500m från oss. Perfekt underlag och lagom långt! Bäst av allt är att det är kupperad terräng, bra för konditionen!

Har just tagit mig en dusch, ska straxt cykla iväg o möta Emma på Ålidhem, ska fixa med det sista från möhippan idag.

Har bokat biljett hem nu, avresa från Umeå måndagkväll, framme i Hallsberg på tisdagsmorgon. 12 timmar på tåg, sittplats, med valp. Har faktiskt redan lite mardrömmar om det hela. Ska aktivera Tova en hel del under dagen, så kanske hon sover gott största delen av vägen! jaajaa, får försöka undvika o tänka på allt som kan gå fel och fokusera på att lyckas packa allt som jag vill ha med mig för hela sommaren (!?) Hur nu det ska gå...

måste fixa lite nu, simma lungt!

solen.

Underbar förmiddag i varm sommarsol. Vi låg på baksidan av huset alla tre och hade det gott ett par timmar. Har världens sötaste lilla vovve, iaf när hon inte är ett "pain in the ass"! =) Börjar jobba om 30 min, inget roligt i detta fina väder, men är verkligen i behov av pengar. Kan ju vara roligt att få lite mer pengar än det som ska gå till hyran och andra räkningar.
Mamma har lovat att jag ska få leva billigt hos dem i sommar, skulle slippa betala mat, vilket är en otroligt lättnad i plånboken, faktiskt. Man gör av med ganska mycket pengar på mat. Men, äta bör man annars dör man!

hej hopp.