migrän?

Vilken dag... har flängt runt med min mor först. Sedan med Ante. Stackars Joar... Men han har varit glad endå. Men nu på kvällen har han inte riktigt varit sig själv. Trött o gnällig, hoppas inte han håller på att bli sjuk nu. Känner mig själv lite krasslig. Haft riktig huvudvärk i eftermiddag. Har inte släppt än heller iofs, har gått över i nacken mer. Hoppas verkligen inte på feber.
Kan inte sova, de tre andra sover som stockar. Kan inte ha vädringsluckan öppen för att släppa in luft, gör inte huvudvärken bättre precis. Har en éntrelampa utanför, och vissa kvällar så surrar den väldigt mycket. Inte alltid, men självklart ikväll. Är inte sugen på att glo på tv heller. Ser inte alls mycket längre.. har väl inte tid.

Snart dags för en norrlands resa igen. Det ser vi fram emot. Slutet på augusti reser vi... ska försöka hinna mer en hel del stopp på vägen. Ska bli riktigt kul o få träffa Emma, var en hel evighet sen sist!

Ska nog ta en värktablett och försöka sova, så kanske det går över... blev inte direkt bättre av ljuset från datorn.
Fy för migrän...!


Härligt.

Vilken underbar morgon. Vaknade av att en liten kille pillade mig i håret och joddlade för fullt. Låg kvar och kramades en stund innan vi gick upp.
Vädret är väl ingen idé att klaga på. Helt underbart, även om det är lite svårt att sova om nätterna, klibbigt! Men njutas ska det göras... blir en dag hos morfar och mormor. Sedan blir det bio för mig och Ante ikväll.. Nya batman filmen tänkte vi se med Johan och Theres.


Gomorgon!

sol.

Helt underbart väder. Kan man göra annat än njuta? Ikväll blir det en myskväll för mig och Joar. Ante ska grilla med några från jobbet. Funderar på en bra film, eller kanske vara med mormor och morfar.. Vi får se =)

Möhippa!

Som sagt, i lördags var det dags för Becca´s möhippa. Rebecca fick ett brev sent på fredagskvällen som sa att hon skulle ta tåget till Norrköping på lördagsmorgonen. När hon väl anlände så fick hon den obligatoriska kronan med tyll...
Hon fick även en såklart rosa lapp med uppdrag att utföra. Hon skulle hitta och fotografera sig med olika saker med New York och "sex and the city" anknytning. Central Park, Yellow Cab, Empire State Building, shoes to die for, Mr Big osv. 
Sedan blev det lite picknick i Strömparken, självklart var det tvunget att regna, men vi överlevde det också.

              

Efter det blev det en omgång "laserdome", hur roligt som helst! Mina ben var verkligen inte van med sådan behandling, men vad gör det när man har så roligt? Det vill jag helt klart göra om! Lite extra kul var det eftersom jag fick  mest poäng av alla, yes! haha
Sedan blev det glass på en italiensk glassbar, vattenmelonsorbet och chockladglass, mumma... Sedan vidare till Emmie där man fick låna duschen och sedan blev det att blanda till drickan: Cosmopolitan! Vad annars? Blev inte så mycket för min del, har mina skäl förståss. Men roligt hade vi. Efter lite smuttande på drinkarna så gick vi till Durkslaget för att äta, blev en kycklingwok för min del, gott! Efter det blev det att vandra ner till Palace. Vakterna var rara och släppte in Becca gratis, såklart. Dansade och hade oss, roligt var det. Gav upp vid halv två, kände att jag inte var van att vara vaken så länge. haha.

          

Hur som helst så hoppas jag att Becca hade en riktigt rolig dag, för det var det som var meningen och det som är det viktiga! Tack tjejer för en riktigt rolig dag!

hektiskt.

Nu var det ett tag sedan, har varit iväg på lite äventyr på sista tiden. Har inte hunnit med att uppdatera. Började med en resa upp till Kalix och Antes familj. Blev lite barndop, tack till alla som var där och delade våran dag.


Sedan blev det fortsatt slappt några dagar till i Kalix. Madde och Jensa, mamma och pappa var med oss upp. Med regn kommer mygg...ha.


Seth och Joar passade på att busa lite. Ser ut som om de redan börjat fundera på rakartyg!


Det är helt otroligt härligt ute vid stugan. Kalix har verkligen en fin skärgård.
Blev bjudna på nyrökt abborre av Ante´s farfar och farmor, Joar önskar nog att han fick smaka...
         

Lite sommarkänsla hann vi allt få... se bara...



Sedan blev det onsdag och dags för hemfärd. Tog flyget från Kalax ner till Arlanda, vidare med tåg mot Norrköping. Resan gick nästan helt smärtfritt. Tordags blev en dag att ta igen sig på, behövdes. Sedan på fredag fyllde Sandra 23, sådå var vi ute på en liten fika. Tyvärr så började det regna lagom som vi kom ut, självklart! Men det var trevligt ändå!

Igår, lördag, var det dags för Rebeccas möhippa. Tänkte berätta mer om den så fort jag lagt över alla bilder på datorn. Roligt var det iaf, så mycket kan jag avslöja nu. Men eftersom jag har en liten hemma så blev det relativt lugnt för mig. Tack för igår tjejer!
Söndagen är här och jag är lite småtrött..perfekt väder för en "bara vara" dag. Åska och spöregn. Mysigt, låg och myste med min lille skit förut. Går inte förklara hur härligt det är!

Återkommer senare...



elefantmannen.

Lyckades ta en riktigt rolig bild i dag. Speglar verkligen Joar, ska snutta på allt! =)


gäsp.

Morgonen har varit rörig! Haft lite att stöka med, Theres och Johan var här igår, och de stökar ju till så hemskt! hihi.. nää men blev lite dricka o lite käk, men jag orkade inte diska o ha mig igår kväll, så jag sparade det tills i dag. Vilket var dumt =) För idag har Joar inte varit på topp precis. Nu har han precis somnat, har varit lite övertrött stackarn.

Här är en mysig bild på Joar och Sandra, en månad sedan. Han växer =)

...

Långt inlägg med massa bilder, vart tog det vägen?
Protest! =/

Mycket på g.

Har ett väldigt kort närminne. Eller något liknande. Ganska simpla saker försvinner på en sekund. Medan det som jag borde hålla reda på ligger och bubblar under ytan, har det liksom på tungan, men kommer inte på vad det är jag ska komma på. Så är det någon jag lovat att höra av mig till men inte gjort det, så är det inte meningen, utan bara så att jag är lite tanksprid.

Rebecca och Mattias var här i söndags, Joar fick fina presenter... Tusen tack!


Som vanligt kommer man på att man har en kamera efter att de åkt, men tog en bild på de fina sakerna vi fick =)

Har fått ordning i hallen nu, inte mycket men precis som jag ville ha det =) Finns inte någon plats för möbler, vilket betyder att det inte var så svårt att fixa =) Bara en snäll pojkvän som borrade hål i väggen åt mig så jag kunde få upp hyllan.

älskar mina svartvita "spanska" foton =)

Nu har vi även fått ordning på uteplatsen, åtminstonde vad gäller gräsmattan. Titta så fint!
     

Nu ska jag sätta mig ner och njuta av stillheten när min lilla och min stora killar sover! Annanas på ett fat och bra på tv! Yes!