besök.

Snön har fallit tungt de senaste dygnet, hemsk blötsnö som täckte den "nästan" snöfriamarken. Det här är verkligen den hemskaste perioden på året... när gränsen mellan vår och vinter är suddig. Ena timman är det plusgrader, medans andra timman är den minusgrader. Förhoppningsvis kommer den närmsta månaden gå fort framåt. Hoppas verkligen det.
Ska blir lite trevligt att få lite miljöombyte i några dagar, kanske hinna träffa lite folk hemma o så. Tyvärr hinner man inte allt man vill när tiden är knapp.

Nu sitter jag och väntar på att mor och fars flyg ska landa... tiden släpar sig fram. Har hunnit med lite redan under dagen, har varit nere på stan och inhandlat en present till Lina, som jag ska skicka med Love. Bäst att inte avslöja vad, ifall att hon läser detta innan presenten har hunnit fram, vill ju inte förstöra överraskningen! =)

Har spånat lite på vad jag vill hinna med under sommaren.. har kommit fram till att jag faktiskt inte riktigt vet. Är sugen på att ge mig ut och fjällvandra, men kanske skjuter upp det till nästa sommar.. annars är medeltidsveckan ett ganska lockande förslag. Billigt och bra... har inte allt för mycket pengar att spendera, helst skulle man vilja fara iväg på nåt riktigt spännande äventyr, men måste få en lite mer stadig ekonomi för det.
Ska gå på mitt första bröllop i sommar, kanske inte första som så, men det första där det faktiskt är vänner, i samma ålder som ska gifta sig. Ska bli riktigt roligt! Fast det är inte fören i slutet på sommaren, så det är ett tag kvar!

Får kanske besök av Carro i maj, vore riktigt roligt faktiskt. Alltid lika skoj när någon vill komma upp och hälsa på, det uppskattar jag verkligen! =)

Nu ska jag fixa mig något att förtära innan min mage blir alldeles för upprörd.
tack o hej.

som det ska vara.

Dagen började ganska dåligt, vaknade på fel sida, och när jag efter mycket om och men var på väg mot bussen upptäckte jag att min plånbok (börs, som de så fint heter här uppe) var spårlöst försvunnen! Eftersom jag bara hade några minuter tills bussen skulle gå så letade jag fram en tjuga ur Antes jacka och sprang iväg. Hann inte tänka så mycket på det hela. Väl på jobbet fick jag via telefonkontakt med Ante veta att den var verkligen spårlöst försvunnen. Den var varken i Antes mammas bil (vilken vi hade lånat igår) eller i våran! Gick hela dagen på jobbet och klurade på var f*pip*n jag hade lagt den. Tog mig hem och började leta, men nej, ingen bööörs någonstans.
Kontokort, körkort, IKSUkort och alla andra hundratals kort man har i den där förbaskade saken måste ersättas! Vissa inte helt gratis, tyvärr... men som tur var, när jag var som suras/argast/irritead så piper det i mobilen och Ante meddelar att hans mamma hittat den! Tack o lov! Ett bekymmer mindre i min annars ganska snurriga och röriga värld. slutet gott, allting gott (??)

På måndag kommer mamma och pappa upp, ska bli så kul att få visa dem hur vi bor och hur vi har det. Tur i oturen ser det även ut som om jag inte behöver jobba så mycket nästa vecka heller, det är bra.

Igår var en mysig dag, småkrabater. så små, så små...

tjaao!

vår?

Än har inte våren kommit till Umeå, men slasket har hittat hit. Det är fortfarande relativt kallt i marken, så snön ligger kvar ganska bra, men vägarna är alldeles moddiga. usch..

Vad händer o sker då? Ja, bra fråga. Det trallar på ganska bra, har hänt lite spännande saker, men det vill jag inte uttala mig om mer om än. Fortsättning följer... hihi

Har haft en otroligt skön vecka, inte jobbat mycket alls, både bra och dåligt =) Men någon dag så löser sig det och allt faller på plats! det är jag övertygad om! Har sökt lite jobb här och var, får se om man får napp framöver. Bäst går det nog om man fortsätter att vara positiv!

Har haft en period av hemlängtan, men det har gått över. (längtar självklart alltid hem till mina vänner) Vet att det inte är för alltid! =)

jaa jaa, vore roligt om ni hör av er ibland!
Puss o kram!