Det går trögt.

Går runt i min egen lilla bubbla... är fortfarande kvar. Vet inte riktigt vad som är fel, vet inte om det är så att jag vill vara kvar, kanske är bekvämt. Är ganska uttråkad, och vet inte vad jag ska göra åt det, mer långsiktigt. Dagliga nöjen finns överallt...

Ante har fixat med ett nytt terrarium, blev riktigt fint. Bättre än det gamla, dekorativt!  Har även fått hjälp med att avgöra Styrbjörna kön, och efter expertutlåtande har det kommit fram att det är en han, så vi slipper namnproblemet.

Det ser ut som fan här, då menar jag det verkligen. Antes byggande bidrar med 70%, och lämpligt nog var han tvungen att åka och jobba, så vem får städa upp? Jo, jag såklart. Bara disken kommer ta någon timma att klara av, typiskt att man inte har någon tenta att ta tag i, då hade det varit ett sant nöje att diska. Typiskt!

Två steg fram, ett tillbaka.

Har haft ett bra flyt senaste veckan...

1. Fick en bil = Helt jävla underbart, frihet!
2. Upplärning på fler avdelningar = mer jobb!
3. Hundvakt = skulle jag klara av en egen lurv?
4. Träning på iksu mer än en dag = en mer vältränad Jennie!
5. Alkohol på Carlshem = trevligt som fan, och ett steg på vägen mot ett mer normalt socialt liv!
6. Lördagsbio = Mys med min älskling i en mörk biosalong!

Nu är det bara söndag kvar, och den ser enbart ljus ut, baksmällan är redan avklarad, och jag ska bara jobba tre timmar i morgon. träning på iksu är inplanerad och sedan en fortsatt mysdag med Ante. Jag gillar !