Bravader.

I stort blev kvällen bra. Trevligt med lite folk hemma, sånt är det alldeles för lite av. Blev kräftor och paj här först, trevligt värre. Efter att vi sedan konstaterat att bussarna gick vid helt otroligt dåliga tider, en vid nio och en vid tolv. Bestämde vi oss för att ta nio bussen, och sedan går hem till min vän Anna´s vän, Vicky. Blev ändå en tidig kväll, Ante gav upp ganska tidigt, så blev att åka hem skapligt =) Men i det stora hela, så var det en riktigt trevlig kväll. Ibland ska man sluta på topp!

Kvällen bjuder på en bio med pappa. Ska se Arn- Riket vid vägens slut. Har sett fram emot det, helt klart.

Tack o hej för idag!
bilder från gårdagen kommer senare!

två ting.

Klipp av det, sa jag.
Sagt och gjort, nu är jag några decimeter hår fattigare. (Faktiskt, det längsta som åkte av var minst 2 dm.)
Blev riktigt nöjd!
Hoppas bara det går lika bra för mig imogon när det ska fixas iordning, som det gjorde för Karin.

Kul att ha gjort nått nytt, kanske känner mig alldeles skit snygg i morgon kväll(?)
Blev ett nytt linne när jag var med syster till Norrköping idag, fint, och rosa. Konstig dag, gjort två saker som jag inte brukar... =)

Måste förbereda lite inför morgondagen. Inköpslista till tacopaj och svamppaj, kräftor ska tas fram, lite röjning av lägenheten. Sen får jag sova... Vi ses i morgon!
Gonatt!


framtid.

Sitter och funderar på vart jag kan ha lagt mina betyg från gymnasiet. Funderar, på om de kanske är kvar hos pappa och mamma?
Sitter och tittar lite på en utbildning, har mailat studievägledarna. En bit på väg. Skulle vilja kolla upp om jag bör läsa till något... kan vara bra att ha våran på mig att bli klar. Om jag ens har möjlighet att ta mig in med mina betyg. Har kollat runt lite och försökt se vart gränsen ligger utan större framgång. Har jag tur kan jag tillgodo räkna mig poängen som jag redan har från universitetet.

Fortsätter att fundera...

onsdag.

Kvällen har spenderats med att rensa svamp. Mamma plockar och jag rensar... det är det helt klart värt när frysen blir full av godsaker att smaska på under den mörka tiden på året.

Är fortfarande osäker på frisyr. Köpte mig en "hårtidning" idag, men inget som var det jag har tänkt. Kanske får köpa en till... blää, är så dålig på att förmedla vad jag vill ha.

Ser fram emot helgen. Hoppas syster hinner krya på sig, vilken tur att hon har en så underbar pojkvän. Funderar fortfarande på vad jag ska bjuda på för gott, har flera altenativ, självklart är alla lika goda. Men kan ju inte bjuda på hur mycket som helst =)

Nu ska jag slappa och lyssna på soundtracket till "mamma mia"... jag är helt såld!

rullar.

Blev ett inköp igår, kunde inte låta bli när det var så bra pris.
Så nu mera är "Joar" ägare till en Brio sing.


vågar jag hoppas?

Idag har vi handlat, lurade med min min älskade mor in till Norrköping för att handla. Mycket roligare när man inte behöver gå runt ensam. Storhandlade på Citygross, så nu blir det inget mer innan lönen ramlar in igen. Var även runt på både Jula och Bauhaus för att hitta en vedkorg till mammsen.
Eftersom babyland ligger i samma område så ville jag väldigt gärna in och se vad det finns för modeller på vagnar som kan passa våra behov. Relativt liten, med tanke på att vi har hundbur bak i bilen. Vill även ha en vändbar modell, eftersom jag vill ha honom vänd mot mig än så länge. Har haft ögonen på systers vagn, eftersom den är så bra med hjulen fram som gör den lättstyrd, vilket självklart även det blivit ett litet krav. Självklart var det just en sådan modell som tjejen i affären rekomenderade när jag började rabbla upp aaaaalla våra krav. Hon hade även ett bra erbjudande på en utgående färg. Kunde inte annat än bli helt såld...
Så om allt går som det ska i morgon så bör vi vara ägare till en ny smidigare vagn.

Nog om det.

Mer om våran alldeles underbara vovve, som bestämde sig för att tugga i sig mina finskor. Det enda par som nu mera passar mina enstorlekstörre fötter. Måste alltså köpa nya, surt som f*n, jag verkligen gillade mina skor. Något måste jag ha på fötterna på lördag!

Bäst att sova, Joar har vaknat tidigt de två senaste mornarna. Bättre att ta det säkra före det osäkra.
Gonatt!


kamera.

Kalas hos syster med mumsig tårta. Fick massa fina saker, är riktigt avis på kameran hon fick. =) Det togs en riktigt härlig bild på min lilla älskling. Är bara tvungen att dela med mig!


Många kramar!

Idag vill jag gratulera lillasyster som fyller 21 år!



Ska dit om några timmar och äta gooood tårta, åtminstonde ser den god ut ;)

sammanfattning.

Helt slut idag. Blev en heldag igår... Lämnade Finspång vid 10 tiden på morgonen, landade i Uppsala hemma hos Maria vid 13 tiden. Hade med mig kameran, men självklart glömde jag helt bort den igår. Det är typiskt, när man väl är iväg på äventyr så glöms det bort att fota. Får be Maria om några bilder. Hur som helst så blev det en sen lunch på en italiens pastarestaurang inne i Uppsala. Tittade runt på stan och pratade lite shit. Mysig dag helt enkelt...

Efter lite problem med utcheckningen ur parkeringshuset, maskinen ville inte checka ut mig, så får ringa på måndag och se till att jag inte behöver betala för hela helgen =/, så fortsatte vi mot väddö utanför Norrtälje. Fick sen middag hos Hasse och Maggan. Jenniefer, våran kusin Susanne´s dotter, bor och arbetar ute hos dem i skärgården, var riktigt roligt att få träffa henne efter alla dessa år. Hon har hunnit bli väldigt stor, fyller 19 i oktober.
Efter lite fika drog vi iväg ut på vägarna igen, var hemma vid halv ett tiden i natt. Tur att man har en sån underbar pojkvän som gav mig lite sovmorgon i morse!


Lite bilder från senaste veckan =)


Ante och Joar hade en mysstund innan middagsluren, tror allt att även Ante somnade en stund ;)



Joar gör sin "nya" min, ha ha.



Testar kusins nya gåvagn, inte så intressant, men gu så god =)



Ja, vad säger man? Busiga?



Eftersom ingen annan tar kort på mig och Joar så får jag ordna det själv... =)



Woohoo... vem gillar att busa?


Roadtrip.

I morgon bär det av på en liten trip, Uppsala - Norrtälje (Barnens ö). Ska upp till våran "ingifta" morbror och hans fru. De har ganska nyligen flyttat ut i skärgården där hon arbetar. Har sagt så länge att man ska hälsa på, så nu gör jag, Joar och syster en liten roadtrip. Vårat kusinbarn Jennifer bor och arbetar där ute också, henne har vi inte träffat på flera år, det ska bli hur kul som helst att få träffa henne. Stannar till i Uppsala hos Maria, har inte träffat henne sen förra nyårsafton. Ska bli riktigt kul o få prata lite skit.

Idag har jag fyndat lite nere på återvinningen. Kalas fina glöggmuggar som bara skreeek Jennie! Gröna såklart, 2 kr st, som hittat. Även en lampfot, 10 kr. Måste bara ha en lampskärm till den också.

Återkommer...

nytt?

Har börjat på att trixa lite igen. Börjar få lite kläm på hur det hela går till. Hur kul som helst när man väl kommer på vad allt betyder. hehe. Tack syster för alla tips!

Nu ska jag överlämna datorn till min älskade, han har lite svårt att sitta still... nytt spel som ska testas. Kanske ska önska mig lite cash i julklapp... en egen laptop vore ju inte helt fel.

Gonatt!

sjuk.

Så var man uppe med tuppen. Kl sju i morse vaknade min lilla solstråle, fast i morse vaknade han med ett skrik och sedan har han grinat. Tog tempen på honom och det visade 39.2, feber alltså. Förstår att han är gnällig, tänder på väg. En som redan synd och en som känns att den är på väg upp.

Dagen fortsätter, efter en liten sked panodil...


solstrålar.


Världens underbaraste lilla kille!

Idag har vi haft Seth hos oss en stund. Gick sådär, kusin har börjat bli lite mamma sjuk så när Madde gick blev det många krokodiltårar. Tillslut fick mormor rycka in. haha.
Blev lite fika med hembakade muffins innan lägenheten tömdes på folk.

Annars har det varit en fin dag, gick en sväng på förmiddagen när solen faktiskt var framme. Lagom svalt, men ändå lite värme i solen.

I morgon tänkte jag titta in till stan, Sandra ska köpa skor till Alice. Passar på att göra henne sällskap!

Gonatt!

staden.

Idag började dagen bra, vaknade av Ante som inte var allt för pigg. Bestämde mig för att gnugga sömnen ur ögonen och faktiskt gå upp och vara lite nyttig. Innan Joar vaknar...

Tittade in på honom just precis, han har fått sällskap av Tova. Hon får nu mera INTE sova i sovrummet på nätterna. Men nu har hon smitit in och lagt sig brevid Joar, har inte hjärta att säga åt henne.

idag ska vi in till Norrköping och storhandla, passar på när jag ändå ska in och hälsa på Anna. Funderar på om jag skulle ta och ringa Theres och se vad hon gör. Skule behöva några saker till Joar, vantar och någon mer tjocktröja.

Jaa, det var dagens planer. Blir förmodligen ett träningspass av något slag i kväll också. Nu när jag ändå fått upp farten.

hej hej.


min.

Har verkligen världens sötaste son, nämnde jag att han är helt underbar?


dagens.

Inte sugen på frukost idag... värmde upp gårdagens lunch istället. Vet inte om det var någon hit de heller. Ljummen sallad är inge god när den är uppvärmd igen.
Joar sover fortfarande. Helt otroligt, ändå somnade han vid 22 tiden. Bäst att inte klaga, men snart måste jag väcka honom ändå. BVC vid halv 11.

Sedan blir det en tripp ut till Krokek och hälsa på Sandra och Alice. På vägen hem ska jag stanna på Jula, såg att de hade en pilatesboll, med pump dessutom. Skonsamt och bra för ryggen när man ska träna magen. Funkar alldeles underbart för mig, får inte ont i ryggen alls. Var på core boll passet, då lär man sig hur man ska göra.

badhus.

I dag på förmiddagen har vi varit på badhuset med våran lilla trulls. Hur kul som helst, Joar och Seth var ganska reserverade. Undrade mest vad det var för konstigt vi stoppade ner dem i. Men några leenden tittade allt fram när de väl vant sig. Syster och jag passade även på att testa äventyrsbadet, eftersom jag älskar allt som virvlar så var det en liten hit allt! Lite litet, men bara att utnyttja det som finns. Roligt att killarna har ett badhus att vara i när de blir större. Helt slut blev han iaf... somnade redan innan vi hunnit ut ur byggnaden.

Blev nog helt slut jag med, somnade på sängen när jag skulle bädda den, sov över en timma. Märkte att killarna gjorde det samma, fast på soffan. Vilken familj, orkar inget =)

framåt.

Min lilla parvel, gu så härlig han är. Vaknade vid åtta tiden i morse. Fick honom att somna om, härligt! Utvilad och på bra humör. Hoppas bara att liten fortsätter på det sättet också.
Pratade precis med min syster, ska upp till Näfstorp och lämna äpplen som hon plockade iordning på från tomten igår.
Sedan MÅSTE jag städa. Är så less på att bo i en tvåa, passar oss verkligen inte.
Har tagit tag i lite framtida planer, ett steg i rätt riktning.
Måste även boka tid med en studievägledare, se om det kan göra saker och ting lite mer klarare.

Nä, kanske lite uppfräshning vore på sin plats!


Min lilla raring, på resan mellan Kalix och Skellefteå.

Mamma mia.

Vilken underbart bra film. Fångades från första stund, en film jag kommer kunna se om och om igen!
Vill verkligen rekomendera att ni ser den.
Om ni gillar Abba, Meryl Streep eller bara svängiga musikaler!
Det var allt för idag.

hemma.

Hemma igen.
Bebisen sover och karln sover...
njuter av stillheten, har precis sett två avsnitt av "sex and the city".
Är lite sugen att skaffa alla säsonger.

Resan har gått bra, skönt att vara hemma. Men nu kommer jag säkert bli en aning rastlös. V
ilken tur att jag ska gå på stan. Är i behov av lite nya kläder.
Har inga byxor som passar, antingen för små, eller för stora.
Känner mig aldrig speciellt fin. Är väl bra att bebiskilona är på väg bort, frågan är bara vart det stannar.
Kanske redan har stannat.

Får se om Theres kanske kan göra mig sällskap, hon är bra på det där.
Att var smakråd, hon säger verkligen vad hon tycker. Plus att hon brukar ha koll på lite mode också.

Nu är vi hemma ett tag till. Ska iväg med Joar igen, men bara en kortis.
Inget bestämt, men en resa mot Sörmland ser ut att vara nära.

Godnatt!