...

En stor sool... blir inte mycket tid inomhus. Är mest hos mormor och morfar och badar i barnpoolen. Joar och Seth njuter, busungar. Solsting tror jag...

Borta bra, men hemma bäst.

Luften gick ur mig, lusten att blogga är inte riktigt lika stor. Kanske är värmen...
Ligger på gräsmattan, kusinerna springer i och ur den uppblåsbara poolen. Seth har kommit på hur rutchkanan fungerar, Joar använder den som klätterställning.
Har målat klart datarummet på förmiddagen, nu ska det bara torka, sen ska vi möblera i kväll. Börjar bli ohållbart med ett rum som har en massa målarburkar och annat, Joar är lite för nyfiken för att kunna hålla honom därifrån.

Vi väntar fortfarande på internet, men vi ger inte upp hoppet. Har annat att göra på kvällarna så vi lider inte
Tillbaka till solen och badkillarna.

Det luktar pannkaka...


Finland.

Uppdaterar inte allt för ofta, tillgången på dator är begränsad. Just nu blir det via mobilen, vilket inte går allt för fort. :) dagen har varit ganska händelserik om man jämför med de flesta andra dagarna. For en tur i den vackra skärgården här utanför Kalix, för er från östergötland som vet, så påminner det om vår egna fast med lite mer sandstränder. Efter lunch blev det en tur till haparanda, vidare över gränsen till finland. Gick runt lite i en ny o stor galleria som de döpt till På gränsen :) Nu är det mat som ska ordnas, konstigt det där, varför får jag hand om potatis och sallad? Och karlarna hamnar framför grillen? :) trevlig kväll på er!

Kalix

Nu njuter vi av lugnet i stugan. Eftersom det inte finns rinande vatten så är Ante o hämtar det så att vi kan ta oss en bastu innan vi ska sova. I morgon ska vi äta lunch hos Antes pappa, och efter det ska han på den årliga gäddfiskar tävlingen. Hehe. Kort o gott, vi har det bra!

I norr är vi.

Nu är vi i Jokkmokk och har så varit sedan i måndags. Har tagit det lugnt och träffat lite folk. Hur trevligt som helst, bor hos Lars, Ante´s lillasysters pappa. Hade hoppats på bättre väder, men Emma har sett till att jag fått lite "färg" ändå ;)

I morgon rullar vi mot Luleå och sedan vidare mot Kalix.
Men ännu är inte denna onsdag inte slut och dagen bjuder på lite mer. Det ska göras blodpalt, är en aning skeptisk. Har svårt för blodpudding och står därför över. Men dom är gulliga och gör vanlig palt åt mig, sörläningen.

Tänkte bara meddela att vi lever och har det bra! Semester =) I

internet löst liv.

Med en rar väns hjälp sitter jag nu vid internet, tack Lina. Fördelen med att vara grannar =) Problemet med Telia är alltså fortfarande kvar, väldigt irriterande. Ante lider nog mest av bristen på tv kanaler. Jag tycker mest det är lite skönt, ett bevis på att man faktiskt kan överleva ändå. Men, eftersom vi inte kommer vara hemma under de här veckorna kanske jag inte ska säga för mycket ;)

Har varit till Norrköping idag, passade på att följa med Lina när hon skulle in. Shoppat en fin tröja och två nya bh:ar, vilket var på tiden. Sedan fick jag besök av min morbor och hans fru, fick lite blommor och ett halsband, och ett armband, jättefina!

Blir inte så mycket mer än såhär, ska ner i tvättstugan och hänga upp sista maskinen. Hängde lite utomhus också, trots regnrisk och lite mindre värme än i helgen.

På återseende!

flyttkaos.

Helgen försvann snabbt, eller kanske inte. Segt att flyttstäda, men nu är nycklarna inlämnade och vi har officiellt flyttat in i nya lyan. Dock dröjer det med lite bilder, kaoset är totalt. För er med fejjan kan kolla på Ante´s sida, där har ni det svart på vitt. ;)

Tänkte bara medddela att allt gått som planerat, men inget internet hemma än, så nu lånar vi lite. Ska alldeles straxt tillbaka ut i solen, 27 grader för att vara exakt. O då har jag kollat på en termometer som sitter i skuggan, lovar. Men regn var tydligen utlovat i morgon, bäst att ta tillvara på soltimmarna, man vet aldrig.

Lite pepp till Ylva som ska springa VårRuset i morgon, lovar, benen springer av sig själv när man har så mycket folk runt sig som är lika peppade på att springa ;)

Solen är min idag!