rullar vidare.

Nu är Skellefteå avklarat och lagt bakom oss för denna gången. Trevligt att få träffa Emma, tyvärr var ju inte Arvid och Tuna hemma. Ante hade turen att få avnjuta deras sällskap i jaktstugan. Bilder kommer dyka upp så fort vi tagit oss ner till Östergötland igen.
Just nu är vi på Carlshem hos Antes mamma. Hon jobbar så vi njuter av att det regnar och att jag slipper lämna lägenheten. Funderar på att ta mig ner på stan och handla lunch på subway. Hur gott som helst... måste passa på.

Har funderat en del på framtiden, och vad jag vill göra. Har tittat lite på studiemöjligheterna. Kanske borde boka tid med en studievägledare. Måste förmodligen ordna till mitt ig i matte innan det är tal om att komma in på det program jag är lite sugen på. Men borde inte vara något problem när det bara är en kurs. Måste fundera vidare...

Imorgon kommer Ante ner till Umeå och gör oss sällskap. Ska bli skönt att få "hem" han, saknar honom. Till o med våran lilla Tova. Får se om det bär av söderut på måndag eller om det blir tisdag. 10 timmars bilresa, men vad gör man inte för familjen?

vi fortsätter...

I morgon bär det av söderut igen, men bara ner till Skellefteå. Tänkte stanna till hos Emma ett dygn. Ska bli riktigt mysigt! Har haft det fint här i Kalix också... god mat och trevligt sällskap! Vad mer kan man begära?

Birgers soffa är aningen liten att sova i när man har en liten brevid sig, så i natt fick han faktiskt ligga i en fotölj en stor del av natten. Men han klagar ju inte direkt. =)
Ska alldeles straxt ut till Joars farfar Erik och äta middag och passa på att tvätta lite kläder. Det är ju så att liten både skiter och spyr. Vet faktiskt inte vad som är värst. Oftast luktar man lika illa själv... snart märker man det väl inte!
Tyvärr har jag inte kommit åt att lägga in bilder, sladden ligger kvar hemma. Såklart... Men det går ju ordna i efterhand som tur är. Håll ut, är hemma om en vecka!

rapport från norr.

Framme i Kalix efter ett dygn på vägarna (sov paus i Umeå inräknat). E4:an för att vara mer exakt. Nästan så långt det går att komma. Enbart ett par mil kvar till Haparanda... Får se om vi tar en tripp till Ikea.

Ante och Birger (Antes farbror) åkte iväg till jaktstugan vid lunch idag. Kvar blev jag och Joar. Har spenderat dagen hos gammelfarmor och gammelfarfar... sedan blev det köttsoppa hos farfar och Åsa. Trevlig dag, tagit det lungt. Joar har varit riktigt snäll. Nu har han somnat i bäddsoffan här hos Birger där vi ska spendera nätterna tills vi åker vidare ner till Skellefteå för att vara med Emma ett dygn. Det ser vi fram emot!

Funderar på att lägga mig brevid lillen och läsa min bok, sällan man har tid eller ro att läsa. Kanske skulle ta och skära upp min mango och sedan krypa ner brevid mitt pyre. Finns det något mysigare? Hittar jag en usbsladd som passar min kamera så kanske det till och med kommer någon bild. Men lovar inget än...

Gonatt!

uhh.

Älskar min son, men i morse bestämde han sig för att vakna straxt efter att Ante gått till jobbet. Kanske har varit bortskämd, men ändå. Det är grymt att helt plötsligt vakna flera timmar tidigare än vanligt. Jag hänger ju inte alls med...
Gomorgon föresten!

frågar mig..

Intressant fenomen. Vänner som slutar höra av sig lagom som bebisen kom, slumpen eller?

avundsjuk.

Syster har klippt sig idag! Och jag är hur avundsjuk som helst! Blev riktigt fint, kort. Kanske till och med jag vågar klippa en kortare frisyr. Vet inte varför jag är så rädd, egentligen.



Passar på att lägga en en söt bild på kusinen också... =)


skrik.

Gaah, less. Har ingen lust att skriva alls. Sandra och Alice var här precis. Tänkte ta en promenad, men Joar ville annat. Han skrek som jag nästan aldrig hört honom skrika förut.  Försökte få honom och somna (han var övertrött) men han skrek bara mer... blev en kort promenad. Väl hemma så tog det en halvtimma med skrik innan han utmattad somnade.. Nu har han sovit i en o en halv timme. Lillkillen... inte lätt.

Ikväll blir det träning, allt var fullbokat, iaf det som var intressant. Så tänkte pröva lyckan på löpbandet.

ja, ingen bild idag heller..

duktig?

Blev en långpromenad ikväll, istället för en runda på löpbandet. Frisk luft rensar huvudet från malande tankar. Vovve, mamma, pappa och bebis vandrade runt gron (lillen hängde på pappas mage). Riktigt skönt, tog oss lite längre än planerat, blev tre stopp på vägen. Gick förbi utanför Ante´s chefs hus, han höll på ute så blev kvar där och pratade en stund. Sedan hade mamma och pappas granne vinprovar kväll, blev dit ropade. Blev även kvar där en stund. Sedan var det dags för en måltid och ny blöja innan vi kunde fortsätta hemåt, men nu uppgraderade vi oss till barnvagn istället för bärsele. Men tillslut kom vi hem! Kollade på hitta.se, 8 km ganska exakt från oss och runt. Borde ta 1 ½ timma... tog oss 2 ½. Men det var ju trevligt!

Borde sova, men har lite svårt för det... Jag måste sluta få dåligt samvete..

Ska träffa Sandra i morgon, ska ändå in och handla lite i stan... Måste införskaffa ett par nya träningsbyxor. Hade helt glömt bort det gigantiska hålet i mina. Förstår inte att varför jag inte kastade dem när vi flyttade? Men allt ska man väl inte förstå. H&M borde väl ha nåt, eller någon annan som har nåt tips? Måste nog ha någon ny tröja också.. kan vara bra att ha fler, så slipper man tvätta efter varje gång. Har av någon anledning knappt några gamla t-shirts kvar. Dom verkar jag inte ha haft nåt problem med att slänga.

Nä, gonatt.

nu eller aldrig.

Stora städdagen idag. Nu är det verkligen dags att ta i med hårdhandskarna. Är riktigt less på saker som inte har någon plats. Nu jäklar får det vara nog. Måste organisera om städskåpet också. Frågan är bara vart man ska börja =) Sitter här och samlar kraft... ska välja ut lite bra "städ musik". Eller så lyssnar jag bara på webbradio, det skulle ju faktiskt fungera det med.

Nu får jag inte hitta fler ursäkter... Joar är til och med på visit hos mormor så att jag kan kavla upp ärmarna ordentligt!
Fråga mig hur det har gått sen ;)

invigning.

Började lördagen med tre olika träningspass, 20 min var, på nya "arena grosvad". Step bas, body pump och core boll. Step var som det vanliga jag brukar gå på, inga direkt nyheter, men dock lika kul. Sedan blev det body pump, och som vanligt så dyker det upp muskler som jag verkligen inte brukar använda mig av. Men nyttigt som tusan, speciellt för mig som inte gillar att styrketräna. Det är ett väldigt bra altenativ. Sedan det roligaste, core boll. En stor boll, som man gör övningar på. Helt klart det roligaste och det som gav mest skratt. Tror också att alla såg lika roliga ut. Det var faktiskt ganska jobbigt, eller ganska är en underdrift, det var jobbigt!
Bara de kan se till att öka passen så blir jag helt klart nöjd med vad de har att erbjuda. Jag är redan såld... blir ett medlemskap!

I morgon måndag har syster och Jenny planerat att vi ska testa vattengympa. Ska leta fram en bikini som jag får plats i o sen är det väl bara att följa med. Man vill ju inte vara sämre än dem =)

Lägenheten har fortfarande inte blivit städad. Får se när jag orkar... "jag"(?)

Joar växer och växer, nu har vi kommit igång med smakportionerna av gröt. Han verkar riktigt förtjust, gapar efter mer när han smaskat i sig en sked. Tar det försiktigt nu i början, sen får han väl äta tills han inte vill ha mer.

Nu ska jag fortsätta med att göra absolut ingenting.


filosof?

Hur mysigt är det inte med regn?
Jag njuter av; hur det smattrar på fönstret... ensamheten när killarna sover, och avsnitt av "sex and the city".
Regnet ger mig mindre dåligt samvete för att jag inte är utomhus.
Sitter och är stolt över mig själv, ska testa några gruppträningspass på nya badhuset i helgen.
Är det nu det gäller?

en hjälpande hand.

Idag målar vi för fullt. Eller åtminstonde mamma...
Både Joar och Seth har varit lite små griniga. Vore taskigt och låta pappa ta hand om båda. Har målat några plankor åtminstonde. Ska åka hem med Joar sen, så får han vara med Ante i eftermiddag. Deras garage börjar ta form nu!

Fick en sån fin bild av min syster på kusinerna, tänkte dela med mig.

Bröllop!

Vilken otroligt vacker brud som skred nerför altargången igår! =) Du var riktigt vacker gumman! Ville bara förmedla det! tjohopp