lyssna.

Jag tycker "Wildwood flower" med June Carter är helt underbar. Hittade den när jag sökte på Johnny Cash, tänkte vara lite nostalgisk och lyssna på "I got strips". Vi lyssnade hur mycket som helst på den när vi var på grävning med universitetet. ;) Lyssna...


bra humör.

Jag har hunnit med hur mycket som helst idag, och klockan är inte alls mycket. Hittade två tröjor på rean, det var trevligt. Sen var jag inne på Bolagret, nya inredningsbutiken som hittat till Norrköping. Hittade en väggklocka som jag vill ha upp i någonstans i lägenheten. Har alltid haft en klockan på väggen, har saknat det länge nu.

Nu har jag en stund för mig själv, blev lite lunch. Ska avsluta med lite mangosorbet innan jag kavlar upp ärmarna och tar tag i problemområdena i lägenheten. Ante och Joar är hos Stefan, skulle visst hjälpa till med något, sedan var det prat om någon vattenskoter tur. Hoppas det, så han får ha lite kul =)

se här.

Hemma igen, nästan helt ensam i affären. Joar hjälpte till med självscaningen, han är duktig han. ;)


nej, snälla.

När klockan visade 05.45 i morse och Joar slog upp sina blå, då måste jag erkänna att jag inte riktigt ville kliva upp. Helt ärligt har rutiner med "tidiga" mornar verkligen inte varit några problem. Men innan klockan ens gått över på 06.00? Det tycker jag är lite väl ohumant. Speciellt då man verkligen inte har någon tid att passa. Självklart är det min morgon när han är såhär pass morgonpig.
Men, känner att jag ska ta tillvara på den tidiga morgonen, så straxt innan åtta när coop öppnar tänkte jag fara hemifrån. Det kallar jag småbarnsförälder!

Godmorgon världen!

min dag.

Ibland behövs det bara några rader i ett sms för att en deppdag ska bli bra! Dricka vin och umgås med vänner, kanske till och med få gå ut och roa sig i nattvimlet! Kan ni tänka er så kul! Det var så länge sedan. Som sagt, ibland räcker det med så lite för att få humöret att vända.

Dagen har spenderats med att skrubba köksskåp, vilket tog all min energi, den lilla jag nu hade. Behöver verkligen komma ut och göra lite roligheter på egen hand med vänner!

Ikväll har jag lurat med Lina ut på promenad i hopp om att Joar skulle somna. Lyxade till det för honom, tog med en flaska välling som han fick smaska på. Men sova, nää det ville han inte.

När vi kom hem så fick jag smaska på en "magnum temptation chocolat", hur god som helst. Liten, men mer behövdes inte. Ante lovade att om jag var duktig och tog vanliga timmes promenaden runt byn, så skulle jag få avnjuta en glass under kvällen. Nu känns allt lättare inför det fortsatta "inte dricka läsk" löftet jag avlagt till mig själv. Allt gott blir hundra gånger godare om man inte äter det för ofta!


tvätt.

Jag ser inte fram emot tvättdagar under vintern. Vet inte riktigt hur det är tänkt att man ska få tvätten torr i de där "torkrummet"? Jag avskyr att ha tvätten hängade i hela lägenheten. De kunde åtminstonde investera i ett torkskåp... Dagens irritationsobjekt.

I morgon var det tänkt att vi skulle vara i skärgården, men efter en glimt på smhi hemsida, så har vi börjat fundera på annat. Syster ville ha hjälp med flyttstädning, så kanske får hon som hon vill. Onsdag ser mer lovande ut för en dag vid havet. Hoppas bara folket är kvar där ute då.

Nu sova, godnatt.

noll energi.

Finns hur mycket som helst att göra, men jag är helt slut. Precis så att jag orkar röra fingrarna över tangentbordet. Har flera gånger gått igenom både expressen och aftonbladets sidor och varje gång konstaterat att det bara är skit. Har läst lite på lokaltidningens hemsida, men allt känns gammalt. Uppdateringen under helgerna är inte vidare bra. Förstår inte varför jag är så trött, har verkligen inte gjort någonting ansträngande mer än morgonpromenaden. Kanske behöver lite vitaminer eller liknande =)

Ska alldeles snart väcka min lillkille som sover sin middagsvila, han bråkade rätt friskt med sin far innan han somnade. Men med en flaska välling och en varm arm runt sig så somnade han sött, eller så somnade dom så sött. =)

Ikväll blir det lite kräftor, mums.


Vi säger heeej!



s(k)öndag

Helgen kommer och går, vi märker ingen skillnad alls. Ganska hemskt, men snart är vi också i verkligheten. Sista pappret med fotografi är inskickat till transportstyrelsen. Ska på sätt och vis bli skönt att börja jobba lite igen, är riktigt less på att inte ha en ordentlig inkomst. Det kan förhoppningsvis inte bli sämre!

Igår var vi bjudna på lite förfest innan Hasselbacken, vi följde dock inte med och dansade. Liiite för dyrt för våran plånbok just nu, men det var trevligt att grilla och prata med lite folk. Blev bestämt att vi ska ta en tur ut i den östgötska skärgården i veckan, tror vi siktar in oss på tisdag. Hoppas på bra väder!

Men nu är det söndag, jag och Joar har varit på promenad runt byn. Frukosten är avklarad, frågan är vad vi nu ska hitta på...? =)

bus för små fortsätter.

Bilderna från busfabriken kom visst aldrig upp, så nu tänkte jag att det är dags. Inte bästa kvaliten, vet fortfarande inte om det är kameran eller min avsaknad på skicklighet som är problemet ;) Det var jag, Ante och Joar, plus min syster hennes kille Jensa och deras son Seth. Roligt var det, pojkarna sov innan vi hann stänga bildörranrn på väg från parkeringen.












marknad.

Min plan var att sätta mig framför datorn och lägga upp lite bilder på gårdagens besök i busfabriken. Men av någon anledning så är kameran på vift. Kan vara så att Ante tog med sig den till Kolmården. Han och Joar är där på egen hand idag, ganska skönt. Själv har jag varit i Rejmyre på marknad, trevligt, men sjukt mycket folk. Köpte mig en liten svart väsk med långt axelband, nöjd. Sedan hittade jag ett par skor på rea, 74 kr för ett par svarta ballerina. Med våran ekonomi kunde det inte bli bättre.

Kanske bli bilder senare, när kameran dyker upp med mina två killar!


bus för små.

Dagens planer ser ut att bli busfabriken med lilleman. Lovade oss själva och Joar att när barnbidraget kom så skulle vi dit för första gången. Så det passade alldeles utmärkt när syster ringde i morse och frågade om vi skulle med. Ska bli hur kul som helst, har hört från flera håll att det även är roligt för mamma och pappa. Speciellt om mamma tycker om att leka ;)

Kommer mer info senare om hr äventyret gick och vad Joar tyckte! =)
Ha en bra dag!

sy.

Projekt "sy gardiner" fortsätter, håller just nu på med mina gröna köksgardiner. Sån där  60- eller 70-tals färg som Ante så snällt kallade det. Själv tycker jag den är urläcker. Joar har hjälpt mig under produktionen.




Igår var jag hos Lina och sydde gardiner, passade på medan Alicia´s pappa var där. Tog sin lilla tid, ingen av oss har förut sytt en sån gardinkappa som hon ville ha i köket. Än finns ingen bild på det färdiga resultatet, kanske blir en länk till Lina´s blogg senare när allt är klart ;) Men här är en några bilder under pågående arbete.



Städa undan medan man jobbar, känns onödigt ;) Lina är fokuserad på det hon gör =)

öm.

Vill bara tala om för allmänheten att min rumpa är öm! Men som jag förstår det så har jag ju bara mig själv att skylla ;)

Ska in i duschen, sen handla, sen sy gardiner. Ibland kan man slå två flugor i en smäll!

så det kan gå.

Vet egentligen inte om jag borde berätta om min dag, den är ganska pinsam. Men eftersom jag inte är speciellt brydd av mig så vill jag dela med mig av mitt ganska dråpliga avslut på dagen.

Började bra, blev en biltrip med Lina och våra små ut till St: Anna skärgård. Hur härligt som helst, blev lite bilkö väntande i Söderköping, men annars gick det bra. Hade lite picknick och Joar fick bada, sedan blev det promenad och smultronplockning. Allting flyter på fint, barnen är underbara.
Bestämde oss för att gå ner till en lanthandel, tittade och tog lite bilder. På vägen tillbaka blev det mat för Alicia och jag bestämmer mig för att skära upp lite vattenmelon. Vilket inte alltid är så lätt. Innan jag ens kom så långt har jag lyckats sätta mig på kniven som jag håller i ena handen. Eftersom det är en väääldigt vass kniv så är min rumpa ingen match. Lyckats göra ett en cm brett snitt in på sidan. Visst, kanske inte så farligt tänker ni, grejen är den att det det blev 2-3 cm djupt.
Gjorde inte vidare ont, men Lina och jag tittade på varandra och konstaterade att ingen av oss är speciellt förtjusta i blod. Lina som just då ammar Alicia beordrar mig att lägga mig ner, är ganska envis med att sitta upp. Men när det börjar snurra och bli flimmer så gör jag som hon säger. Där tog våran skärgårdsvistelse slut, Lina var gullig och hämtade bilen (bra med kombi, det tackar vi för) och lastar in allt medan jag sitter där o håller en handduk för sidan. Tror att jag hade turen att inte bli upptäckt av förbipasserande.
Själv såg jag inte såret sådär jättebra, men Lina insisterade på att jag åtminstonde skulle ringa min mamma och be om råd. Sagt och gjort, efter hennes kloka ord blev det akuten i Finspång. Ganska pinsamt att redogöra för hur det gått till, men dom sydde ihop mig och sen fick jag en pencillinkur för tre dagar.

Kan nu i efterhand konstatera att det inte alls gjorde så ont som man kan tro, (testa för all del om ni är nyfikna ;) men det är inte super bekvämt att sitta ner. Tror inte själva snittet i sig var det värsta, utan när jag insåg att det skulle blöda en hel del var värre. Stygnet ska bort om några veckor, förhoppningsvis klarar jag mig från någon inflamation, det vore skönt.

Det var min dag, här kommer lite bilder på hur vi hade det innan. Besparar er bilder från avslutningen, tror både jag och Lina vill låta er slippa det ;)

    

   

några steg till.

God morgon världen. Har haft en bättre start, hoppas det håller i sig.
Blir skärgårds äventyr idag, blir "upphämtad" senare, ska ordna lite picknick mat straxt.

(Blev väckt att min underbara lill kille i morse, han körde en leksaksbil mot sovrumsdörren. Lät ungefär som om han stod med en såg utanför och försökte ta sig in, hihi)

det blev fredag.

Trots mitt dåliga humör har jag lyckats bevara lugnet, inga utbrott som gått ut över min älskade sambo. Har haft en fin dag  på rejmyreglasbruk, sedan blev det lite fika och en del prat.

Nu sitter jag och funderar på varför jag inte gick till tvättstugan och kollade upp möjligheten att tvätta på söndag. Vi lovade oss själva att se till att ha en liiiten tvättkorg att tvätta. Ack, nu är den full igen.
Mitt huvud bultar, ögonen rinner, men värst är näsan. Värsta kvällen hitills, har mått bra på kvällarna annars. Förmiddagarna har varit värst. Nacken stel, kroppen blytung. Orken är lika med minus hundra. Fick ställa in kvällspromenaden, hade säkert slutat med att Lina fått dra runt både på Alicias och Joars vagn, plus en Jennie brevid Joar. Tror inte det varit så uppskattat.

Vet ni, jag hoppas verkligen att min Ante förstår att jag vill ha sovmorgon i morgon. Tror jag ska ta och tala om det för honom, innan jag lägger mig. Ifall att han missar att jag snörvlar och har mig. Man vet aldrig med karlar... =)

Hoppas ni sover bättre än mig, god natt.

-

Har haft en down dag. Kännt mig allmänt nere, mest pga all stress som är omkring mig. Jobb, pengar, hälsa. Blä, skulle vilja sova bort närmsta veckan.
Hoppas på en bättre morgondag.

Har sett Rallybrudar som gått på tv, gu vilken mysig film. Den måste jag ordna åt mamma, hon skulle älska den.

Nu ska jag sova. Gonatt.

Kan själv.

Efter en härlig promenad blev det hem och titta på när sonen åt kvällsmat. Eftersom det blev ganska kladdigt fick det bli en dusch efteråt. Väl ompysslad och torr blev det liv i ungen igen, tyckte att mamma hade alldeles för organiserat i skåpen. Rev ut burkar och brödrosten. Försökte komma på vad det kunde vara för konstig sak, kom på att locken fick plats i de där avlånga hålen. Fick med det på bild, hihi.

1. Dra ut och börja inspektera...
 

2. Visar mamma hur man stoppar ner locket, men det är svårare att få upp...


3. Vad göra? Jo, vänder upp och ner...


4. Om det ändå inte går? Stoppa ner huvudet...


5. Efter många försök, små händer är det bästa =)


dagarna går.

Jag är inte riktigt kry, de senaste dagarna har jag vaknat med riktig förkylning och huvudet är alldeles tjockt. Men efter lunch mår jag bra igen. Väldigt konstigt, och jobbigt. Vill inget annat än sova bort morgonen. Fick lite gjort igår, putsade fönstren i köket, och gjorde även rent fönsterbrädan i marmor som är vid lilla fönstret. Det har nämligen varit kakel över den, men jag vill att den ska synas.

  

Resultatet =



Har även målat lite, idag bör det bli ännu mer måla, skulle vilja bli klar inne i datarummet, vore skönt om alla väggar blev klara åtminstonde. Har garderobsdörrarna kvar. De är just nu gula, medan allt annat är lila och vitt =)

Min lille solstrole, med Alicias napp. Rosa såklart =)


tisdag.

Tisdag, och vädret är helt okej. En del moln, men lite sol och värme har vi. Träffade Lina över en lunch i dag, det var trevligt! Har nyligen kommit hem, ska ta tag i bakandet av en morotskaka. Min faster och farbror kommer på besök ikväll, ska se om syster och hennes kille kanske vill komma också.

Sitter och läser lite om det på internet, försöker förstå lite mer. Väntar på provresultaten än, men känns som om vissa delar passar in på mitt humör och min kropp det senaste året. Kanske? Kanske bara inbillning och tillfällighet, vad vet jag. En önskan om att så ska vara fallet, få en förklaring.

Bort från datorn, tid för annat.

måndagen.

Joar har en ny favorit napp, den råkar tillhöra en viss Alicia och vara rosa. Han är så söt så, vi får se om han är snäll nog att lämna tillbaka den nästa gång vi ses.

Håller till i tvättstugan för tillfället, funderar på att ta itu med lite fönster putsning också. Det gjordes aldrig när förra ägaren flyttade ut. Men eftersom vi fick komma in så mycket tidigare än vad vi skulle (4 mån) så klagar jag verkligen inte. Kan faktiskt tycka att det är lite rogivande. Vi har gamla fönsterglas i våra lägenhet, riktigt charmigt. Nästan så man blir lite yr när man tittar ut ;)

Du är så stark min vän. Låt ingen trampa på dig, du är värd så mycket mer! Tänk på dig själv i första hand.

blev inget.

Min sushi nerv kliar fortfarande. Sushiakademin har tydligen sommarstängt på söndagar. Jippi. Får vänta på bättre tider, blev "tröst" med morotskaka istället.

Alien v.s predator på tv, mindre intressant. Har svårt för skräckfilmer som ska utspelas i morka tunnlar eller andra läskiga platser i mörker.

Gonatt.

kväll.

Blixt och dunder. Såg en riktigt häftig blixt, tycker faktiskt om när det är oväder. Det här ovädret drog över ganska fort dock. Idag har jag lagat mat, dagens stora göromål. Ganska händelselöst med andra ord. Skickade iväg Ante precis, för att köpa morötter... ska göra något gott med dem.

Joar är uppe i högvarv, efter att han somnade så sent som tolv igår kväll, bestämde jag mig för att få honom att sova tidigt idag. Så ska alldeles straxt göra en flaska välling till min lilla man. Vet ni, välling är verkligen inte gott. Varje gång jag lyckas smaka blir jag facinerad av att han tycker det är så gott.

Funderar på att göra om en tavla med lite tyg ikväll, om jag kan hitta häftpistolen =)

gott.

Nu kliar det i min sushi nerv.

I need it.

Bara en timma kvar...


(inte) alltid på topp.

Godmorgon världen.
Vaknade på helt fel sida idag, Joar pigg som en lärka hoppar och skuttar runt i sängen. Försöker dra täcket över huvudet, nacken är stel, har legat konstigt. Hunden kräks, jippi, Ante får torka. Sur som ett bi, lägenheten är återigen i ett kaos, hur lyckas vi? Tar en promenad med hunden, har dumt nog pengar i fickan, blir en cola i kiosken. Fan. Det var en liten burk, åtminstonde. Har ingen karaktär...

Kom hem med ett bättre humör. Ante vaknade åtminstonde på rätt sida, annars hade kaoset varit ett faktum.
Måste låna storborren, få upp lite krokar och annat nödvändigt, ska måla klart i datarummet också. Borde  varit klar för länge sen. Behöver bara få upp dörren in dit, så jag kan stänga in mig. Väggfärg är ingen bra fingerfärg för ettåringar.

Har jag nämt att jag har världens bästa ettåring?


kväll.

Jag har visst lovat min syster att vara en hjälpande hand, måla deras trappa. Tänkte jag skulle vara snäll ;) Vad gör man inte för ens syster. Har även tagit på mig att flyttstäda deras lägenhet mot ett byte av möbel och en liten penning. Sparar för fullt!
Det blir så fint i deras hus.

Just nu dricker grabbarna bärs, jag sitter vid datorn och spelar mitt favorit spel. Borde kanske stänga av och sova, men det känns så tråkigt en fredagskväll. Blev ingen kvällspromenad, var hemma så sent, men blev ju en på dan.

Bilder på mig och Joar när vi besökte Jokkmokks fjällträdgård där Ante´s syster Emma´s pappa arbetar. Fint, men kan tänka mig att det är ännu finare senare in på sommaren.

      

i morgon, en annan dag.

Kvällen är sen. Mina pojkar sover, den ena sövde den andra. Jag har målat klart den sista väggen i köket, morgndagens plan är att få upp gardinstängerna. Gardinerna är inte riktigt färdig sydda, köpte tyg på Ikea i dag. Grönt.

Blir inte mer än så.

Resan i bilder.

Har suttit och tittat igenom bilderna från Norrlandsresan, och tyvärr är en del av dem inte alls bra. Suddiga och tråkiga. Vet inte om det helt enkelt är fotografen som inte är stadig på hand eller om det är kameran ;)

Hur som helst så blev det en del fina ändå... se.


Kusin Melvin klättrar runt. Besök i Umeå.

   
Promenad med vovvarna till Nydalasjön, Antes syster Emma.

    
I Jokkmokk hos Fanny och Lars blev det bad med kusin.

   
Besökte Fjällträdgården i Jokkmokk. Tova sniffar på kameran.

  
Killarna passar på att städa.

  
Häftig moln, vid Talvatis. Faster Fanny är ju mysig, men vill inte sitta still.

    
I Kalix blev det båtfärd med Ante´s farbror Birger. Vill helst köra själv.

  
Fin vy. Fin Tova.

  
Fick även mysa lite med farfar. Nöjd över nya leksaken.

Sedan tog batterierna slut i kameran, men lite blev det ;)



smygis.

Det har regnat hela dagen, tror inte det varit något längre uppehåll. Åtminstonde har jag då missat det. Promenaden uteblev med andra ord. Har varken regnkläder eller skor som inte låter vattnet sippra mellan mina tår. Det är något jag borde investera i, helt klart.

Hade planer på att baka ikväll, dem rann liksom ut i sanden. Men ska försöka få ordning på det i morgon, en paj ska det åtminstonde bli, måste bjuda de långväga gästerna. Har dock suttit och fösökt komma på hur jag vill göra i lägenheten. Tanken var från början att det snabbt skulle bli ordning och reda, men när man väl flyttat in, vill man ha tid på sig att känna efter hur man vill ha saker och ting.

Har tagit några bilder dag, tänkte lägga upp dem. Trist att läsa massor och så är det aldrig några bilder..


Mitt troll, morot är gott.


Tänkte ge er en liten smygtitt på det som börjar bli klart...
Välkommna!


Matplatsen i köket, är så nöjd. Saknas bara lite lister och gardiner.


Jasmine om inte mamma lurade mig totalt ;)


Vardagsrum, delen där det bara är gardinerna som ska läggas upp, hihi.

lite update.

Det som skulle bli en snabb tur till Norrköping, blev en ganska lång dag. Har varit runt och tittat på tapeter och annat till syster. Tiden gick fort och helt plötsligt var klockan mycket. Åtminstonde fick vi en hel del uträttat. Joar och Seth har hunnit busa en del i eftermiddag också. Lillemans magsjuka har dragit förbi för denna gång, tack och lov. I morgon ska vi tvätta upp den sista smutstvätten som blivit senaste dagarna =) 

Nu står det mat på schemat!

lördags fika.

Min mor plockade en somrig bukett blommor från trädgården igår. Så otoligt vackert, inga köpta "perfekta" blommor slår detta. Plockade lite rabarber igår eftermiddag också, tillsammans med de smultronen jag hittade på baksidan här hemma och med lite jordgubbar gjorde vi oss en otroligt god paj.

    

bild.

Kan nästan lova att det blir lite bilder ikväll, lämnar Ante bara ifrån sig den en liten stund så ska det nog kunna ordnas! Blev en hel del bilder under Norrlandsresan! =)

sjukling.

Min lille kille har haft en hemsk natt. Magsjuka som inte varit nådig. Tre omgångar sängkläder har vi bytt, duschat ett antal gånger. Men han har somnat om så duktigt mellan anfallen. Stackars liten...
Nu på morgonen ser han ut att må bättre, men tror inte riktigt att det är över än.

Ska ut på en långpromis med Tova nu, eftersom det inte blev någon i går kväll.


en tova.

Hoppas Ante kan göra någonting åt att internet kopplas ner hela tiden. Väldigt irriterande, han kan ju glömma att spela något om det fortsätter såhär =)
Jag är så sjukt duktig, städar och pillar. Energin blir mycket större när jag får plocka i min takt...

Den senaste tiden, och även tidigare, har jag ofta fått frågan om våran hund verkligen heter toa. Ler lite och förklarar att hon heter Tova, precis som trasslet man kan få i håret ibland. Undrar om folk som heter Tova någonsin får höra samma sak? Det är väl inte så ovanligt namn?

+ till Telia.

Men se på f*n, vi har fått igång vårat internet, och flera dagar innan utlovat datum. Man skulle kunna tror att telia haft dåligt samvete och velat kompensera, men jag är väldigt skeptisk ;)

Med karl och barn ute ur lägenheten pysslar jag runt, det är så skönt. Ingen som behöver min uppmärksamhet. =) Vädret är ju mulet, men jag njuter faktiskt. De senaste dagarna med 30 graders värme har varit intensiva. Har precis planterat om några växter som behövt min omvårdnad ett bra tag. Skulle behöva större krukor, men får investera i det längre fram. Sakta men säkert går uppbyggnaden av lägenheten framåt, nu är alla väggar målningsbara, är sjukt nöjd med den lila färgen som pryder två av väggarna här i dator/lekrummet.

Tror det får bli en långpromenad med Tova ikväll, om inte himlen öppnar sig totalt igen... =) Jag försöker vara lika duktig som Lina är, men hon slår mig ganska rejält ;)

extra tid.

Gick under flera dagar och var besviken på att sommaren snart skulle vara slut, hade fått för mig att det var i slutet på juli redan. Men tror det var min syster som påpekade att det faktiskt bara var juni, ja, eller var. Jag hade tydligen spolat fram lite för fort, så nu lever jag hur glatt som helst på att fortfarande ha hela juli framför mig. Nästan samma sak hände min mor, hon hade fått för sig att hon hade en veckas semester kvar när det faktiskt var två. Helt underbar känsla...!

Har jag nämnt att taxileget är avklarat? Nu ska jag bara genomgå läkarundersökning och sedan vänta på att få ut kortet. Känns bra att kunna lägga böckerna på hyllorna! =)

Nu inväntar vi det ankommande åskvädret...


dyrt ska det vara.

Om en vecka så ska vi ha internet igen, och livet kan återgå till det normala. =) Lider inte direkt, men det är så mycket som blir smidigare. Hade tänkt ladda upp bilder, men det är inte så lätt när våran dator är oansluten så att säga.

Dagarna går, och vi hänger med. Lägenheten blir sakta men säkert mer som ett hem, det saknas en hel del fortfarande. Men våran ekonomi är fortfarande lite i obalans, så det får vänta. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge.

Skulle vara lite social med min familj idag var planen, men dom hade visst inte tänkt samma som jag. För huset står alldeles tomt =) Man kanske ska ringa och höra sig för innan man trampar iväg. Men men, jag och Tova ska ut på tomten och ha det härligt ändå. Ante och Joar får hålla sig inne, Ante låg lite länge i solen igår, utan solskydd. Han är mer rosa än brun ;-)

Är lite sugen på att testa tradera, försöka sälja av med lite barnkläder. Men efter att ha varit inne och kollat lite vad som säljs så blev jag lite avskräckt... är det på fullt allvar så många som köper dyra märkeskläder till sina barn? Blev helt ställd! Ska jag tycka synd om min lille kille som bara får gå klädd i B-kläder från Lindex och H&M? Klart det händer att han fått något plagg från P.O.P, men verkligen inte många gånger =) Är det ens värt att försöka sälja hans för små kläder som är i helt perfekt skick? Han har hitills inte gett andra barn avundsjuka blickar, och inte heller hans mamma ;-)