spel.

Idag har jag varit och inhandlat lite smått o gott inför mitt julpyntande! Fixade min adventsljusstakt som jag ska ha på köksbordet, o så lite andra småsaker. Tänkte inte lägga så mycket pengar på sånt i år, kommer ändå bli lite annorlunda till nästa år. Men det ska nog bli lite julstämmning här i år med =). Ska alldeles straxt skjutsa Ante´s mamma, och sedan åka till hans syster och hennes pojkvän, blir middag och sen kolla när grabbsen spelar "guitarhero" på ps3(?) tror det är ett sånt han har, haha. Intresset är stort från min sida. Tänkte ta lite bildbevis... får se om det blir några bilder som passar här eller inte! ;-p

Helgen blir jobb, jobb.. förmiddag som tur är. Föredrar det, då hinner man ta tillvara på kvällarna. Försöka julmysa lite på 1 advent på söndag, kanske dricka lite glögg o äta lussebullar? =)

nää, nu ska vi iväg.

jul?

Tänkte att jag skulle börja julpynta lite i dag. Har inte allt för mycket julsaker, men det lilla jag har skulle vara mysigt att få upp nu till 1 advent i helgen. Köpte jättefina röda stjärnlyktor när jag var hemma, ska hänga upp dem i vardagsrummet tillsammans med mina röda gardiner som jag fick av Ante´s mamma för några veckor sen. Tänkte ta en sväng förbi rusta och kolla lite också, kanske ingen superkvalite på alla saker, men några småsaker att liva upp i lägenheten vore inte helt fel.

Känns lite konstigt att inte fira jul med familjen som jag alltid brukar, men Ante´s familj är väl mer eller mindre också familj, så så tokigt är det inte! Men ändå, första gången utan mamma, pappa och syster. Kanske hinner hem lagom som syster får sin bebis istället, det vore inte så tokigt!

Jobb i morgon igen. Har varit krasslig några dagar och varit hemma. Vet inte hur mycket bättre jag känner mig, men det blir för mycket pengar som försvinner om jag är hemma längre. Tänkte försöka bota halsontet med några koppar te med honung. mumms...

nu ska jag fortsätta mysa...

Min mini.

Första bilden på magen! Inte mycet för världen, men jag lovar att jag känner att den är där. Bilden är tagen för en vecka sedan, i vecka 21. Än är den inte i vägen nåt speciellt. Känner av "den" när man ska böja sig ner och ta på sig skorna, men det är väl ingenting mot vad som komma skall. Får införskaffa en pall till hallen.

magev20
Här är det jag helt impulsivt handlade i fredags, vansinigt konstigt. Visste först inte om jag skulle ta och ge bort den, men någonting säger nej. Jag som verkligen inte skulle inhandla någonting alls fören längre fram. Tror det står mitt namn på den med osynligtext.

body


bebis.

oj oj, ni skulle bara se vad jag har inhandlat.. så sött så sött.. skulle inte köpa något än, men det gick bara inte att låta bli!

ska se om jag kan få fram en bild till lite senare..

23.01

November, och pissväder. Har haft några få, men underbara dagar med några minusgrader och lite solsken. Men idag sprack bubblan... Det har regnat underkylt regn hela eftermiddagen och kvällen. -5 och regn är ingen större hitt för väglaget.. vilket har resulterat i INGA KUNDER på jobbet. Frustrerande långtråkigt. I snitt fem kunder i timman, dela det på två anställda så förstår ni hur långtråkigt det kan bli. Tur att man kan snacka lite skit.

Hemma nu och njuter av värmen inne. Ska krypa ner i sängen och titta på en film med min älskling. Så tråkigt när jag jobbar helgen, eftersom det är bara då Ante är ledig. Det är tur att han inte är kvällstrött... =)

Ser fram emot veckan som kommer, är ganska mycket ledig, och tänkte ta tag i lite julklapps shopping. + att Emma kommer ner och hälsar på nästa fredag. Det ser jag fram emot!

Gonatt!

liv.

Helt underbart häftigt. Fick två små bilder, dock inget superbild, krabaten tyckte att det var mycket roligare att snurra runt och vifta med armar och ben. Nu förstår jag varför jag kännt så passa mycket ändå. Det var riktigt mycket liv och rörelse. Allt såg bra ut, och fick datumet flyttat några dagar tidigare än vad jag trott. Så runt den 2 april 2008 är det dags. Tycker inte att det behövs beskrivas med mer ord än så, tycker mina känslor säger det mesta!

Så, nu var det väl mer eller mindre officiellt antar jag =)

Pappasdag.

För tredje gången på mindre än en vecka har det snöat nu, men det räcker inte med det, nä. För inom mindre än 24 timmar efter det att den underbart fina och härliga snön landat, så börjar det regna. REGN, vilket resulterar i snölask. Är riktigt less nu.

På onsdag ska vi ta de första bilderna, ska bli så otroligt roligt! har sett fram emot i flera veckor, trodde aldrig att det skulle närma sig så fort =)

Vill även passa på att hälsa till min underbara pappa på fars-dag! Önskar att jag kunde vara hemma just nu!
Många kramar!

skitväder.

Riktigt ruskväder i dag! man blir riktigt deprimerad för tusan. Kallt och äckligt regn, det positiva är väl att den snö som ramlade ner i slutet på förra veckan och bara har legat som en täcke med modd nu regnar bort, tack o lov!

Hoppas bara inte det fryser på i morgon, ska upp till Skellefteå och hälsa på Emma, vore trist om det blev skridskobana av E4:an, fast o andra sidan så saltas den nog ganska hårt.

jaa, vad finns det annars att skvallra om, inte speciellt mycket. Händer inte så mycket direkt. Väntar på bättre tider...

klant.

I dag har jag konstaterat att det är mycket bättre att cykla omkull på fyllan, än i nyktert tillstånd. Gör förjäkligt ont när man landar och har spänt sig till max, så onödigt, på fyllan så märker man inte vurpan fören man ligger ner på marken. Iofs så ökar risken ATT ramla avsevärt med alkohol i kroppen. Tål att tänkas på, men själv kommer jag fortsätta att ramla nykter den närmsta tiden, ifall nu någon blev orolig över det ;-P

Jobbat och tjänas pengar i helgen, ganska fina pengar med tanke på att det varit "alla helgona", liiiite bättre betalt än inom hotellbranschen. I morgon är jag ledig och tänkte ta tag i reparerandet av min digitalkamera, saknar den väldigt mycket. Många tillfällen som har passerat som jag velat fånga på bild, tyvärr...

lev halva disken var i dag, så ska alldeles straxt ta tag i min del. Och för er som inte har tvättmaskin i lägenheten, det är helt UNDERBART! speciellt när elen ingår i hyran =)



Uppdaterat.
Nu har jag åtgärdat det jag tror var felet med digitalkameran (hoppas åtminstonde) och här kommer några alldeles färska bilder på Tova, mitt favorit motiv.

4 nov.



4 nov.2