yes.

Idag är jag väldigt glad, hoppas det håller i sig...

dimma.

Nu är det onsdag igen, igen... tiden går kusligt fort. Det var ju nyss sommar? Saknar det lite, speciellt när det ska vara så dåligt väder, regn hela tiden. Trodde nästan på kallare väder från och med igår, men ack nej.. Dimman ligger tät.

Jag lever och mår ganska bra, är så stressad över min tenta att jag inte gör mycket annat =/ SKA verkligen försöka ikväll, och sedan ligga i fram tills på måndag. Lina kommer upp från Finspång och hälsar på! Ska verkligen bli ett trevligt avbrott i vardagen! Hoppas bara jag kan hitta på något trevligt att ta med henne på =)

Ska även försöka få iväg några mail i dag, jag har ett par att svara på, och oftas är det så att ju fler det är desto svårare har jag att ta tag i det. Det har till och med hänt att jag har glömt bort att jag har en mail, kan ha gått flera dagar innan jag faktiskt ens varit inne på den. Dålig stil. Det smartaste sättet att få tag på mig är att lyfta luren och faktiskt ringa. Är dålig på att sätta mig ner och slå en signal, men blir alltid lika glad när mobilen väl ringer.
Bara för att jag inte ringer betyder inte att jag inte saknar eller tycker om er. Oftast har jag dåligt med pengar på mobilen, eller så försvinner pengarna väldigt snabbt. Det är ganska dyrt för mig att ringa andra mobiler än halebop. Efter jul funderas det på att skaffa hemtelefon, om ekonomin tillåter, det skulle underlätta telefonerandet. Varför har inte alla halebop?

Just nu njuter jag av att vara "ensam", Ante sover så sött. Lyssnar på johnny cash och bara är... ska iväg på ett möta kl.12. Har en jätte disk att fixa innan dess, men det borde jag klara av på en halvtimma eller så... sen ska förra kvartersvärden besiktiga mitt studentrum, måste sitta och vänta på dem, de skulle komma mellan 13-15, riktigt långtråkigt. Finns det något värre än att vänta?

Har redan avklarat två julklappar, är riktigt nöjd över mig själv. Vet faktiskt inte riktigt vilka jag förväntas byta med. Så känner du dig osäker på vad som gäller, så fråga mig. För jag är då osäker =)
Jag köper en julklapp till dig Becca(?), för det har jag räknat med när jag gjorde upp julklappsekonomin. =)

Snart är det jul, mindre än en månad kvar. Blir inte någon jätte julstämmning i våran lägenhet i år, har inte riktigt ekonomi att köpa in så mycket som skulle behövas. Men några småsaker kommer snart upp, köpte en fin röd duk till köksbordet, och två röda ljuslyktor. Sen har vi faktiskt en liten ljusstacke i köksfönstret. I vardagsrummet har jag pyntat med några fina silverdekorationer i fönstret. Får se vad som mer dyker upp.

Nu ska jag ta tag i disken...


sett fram emot.

Ikväll blir det först restaurang och sedan bio, ska bli så skönt att komma ut ur lägengheten för en kväll, och då i sällskap med min älskling!

imponerad

Nya tag i dag.
Var väldigt frustrerad i fredags över att jag inte kunde hitta några bra böcker om mitt ämne, (fornborgar) så har grubblat över mitt problem hela helgen, och inte sett något annat val än att fjärrlåna böcker från något annat bibliotek, vilket känns drygt då det kan ta flera veckor att få dem, och jag behöver dem nu.  hmm, men iaf, så gick jag in och sökte återigen på Ub´s album, och fann självklart ett par intressanta böcker. Typiskt, vart var de första gången? Är övertygad om att någon jävlas med mig.. någon har tagit reda på vad jag ska skriva om och tagit bort dem ut registret, jävla idioter... !
hehe, eller så är det min oförmåga att söka kanske.. jaa, kanske!

Är så imponerad av Beccas fotograferande, borde göra mer sånt jag också. Men vad skulle jag ta kort på? öhh, jag har inte fått några fina presenter, och inte heller har jag råd att köpa något åt mig själv! hehe

När jag ändå är inne på ekonomi, shit, snart har jag varit utan pengar i två veckor! och jag lever fortfarande!! På fredag rullar det som tur är in igen, och jag har aldrig varit så pank som jag är nu! Är i stort behov att få shoppa lite! Det liksom kliar i fingertopparna, sugen är enormt.... ha ha.

Nä, ska börja göra mig i ordning för ett biblioteksbesök och efter det ett besök på IKSU. Det har blivit värsta lyxet att springa på deras löpband, dem har monterat upp tv-apparater framför varje band, så man får själv välja vilka kanaler man vill se på, behöver bara ta med hörlurar så får man ljud också, coooolt som fan. Jag som tyckte det hade räckt med radio =)

jepp jepp, ses.

no.

Så var ännu en lördag avklarad. Jäklar, så bakis jag blev i dag. Har i dag kunnat konstatera att jag inte alls kan häva i mig en hel vinare, utan att det märks dagen efter. Usch, så jävla dåligt jag mått. Men man mår väl som man förtjänar misstänker jag.

I morgon ska jag städa, usch, men det är nödvändigt.

Orkar inte skriva mer just nu. tjaao

varning!

Jag tänker matstrejka idag!
tänker bara äta en massa mandariner... enbart i protest..!

skulle göra tomatsås, vad händer, jooo spiller ut ALLT över diskbänken, bara o slänga skiten. fan, tänker inte äta nåt i dag, enbart därför! Är jätte tjurig! FAN!

-jennie 7 år

som om allt stod still.

Hur tråkig har jag gått och blivit egentligen!?
Vad gjorde jag förra året vid denna tid? Jo, jag festade som aldrig förr.. hade min absoluta topp. Fest, minst en gång i veckan, men oftas fler... vad har hänt?
Vissa skulle nog skylla på att jag tofflar... humm... Jag skulle nog säga att det stämmer till viss del, kanske...
Okej, de senaste veckorna har jag faktiskt undvikt festliga tillfällen. Medvetet... dels för ja, hmm, intresset har varit ganska lågt. Men även min kassa ekonomi har spelat roll en STOR roll. Helt sjukt hur dåligt med cash jag faktiskt haft. Har fortfarande inte hunnit ikapp efter sommarens bakslag. Förhoppningsvis så har jag möjlighet att spara lite nästa månad. yeah, right....

Gu, va ja saknar alla där hemma just nu. Det blir så mycket tråkigare här när man inte är på universitetet på föreläsningar och annat shit. Förhoppningsvis kommer jag kunna komma igång med uppsatsen i veckan. Väntar på mail.

-Visste ni hur avslappnande det är att sticka?
-shit, vad har hänt med Jennie? Är hon sjuk?

Nu ska jag fortsätta toffla... fick just en hint... ;)

inget speciellt.

Lördagkväll, det har snöar/regnat hela dagen... blött blött. Vägen utanför är en enda sörja, snömodd. Usch, var ute med soporna, blev dyngsur om fötterna bara på att gå 50 meter. Dagen har passerat utan att jag fått något speciellt gjort. Har plockat lite, och lagat mat. Knappt sett på tv eller suttit vid datorn, vet faktiskt inte alls var jag pysslat med. Hmm...
Funderar på att sova snart, bara för att. Kanske kan jag vakna lite tidigare i morgon och bege mig till Iksu. Funderar på att springa lite eller gå på ett stepmuskelpass. Får se, borde ta mig iväg, vore skönt!

Nu ska jag diska klart, skönt att få det gjort!

Vart leder vägen?

Sitter fortfarande i tankar angående min förbaskade c-uppsats, vet inte riktigt vart jag ska börja. Är lite inne på ämnet fornborgar, men känner mig inte riktigt säker och vet inte hur jag ska lägga upp det hela för att lyckas genomföra det på ett bra sätt. Vill inte att det ska bli pannkaka av det hela! Har varit inne på "fornminnes" sidan och grävt fram lite utbredning. Det är främst Östergötland jag vill inrikta mig på, men kunde inte se något speciellt med placeringarna förutom de vanliga (höjder och krön). Kanske, kanske inte. Humm.. Har även varit inne på två andra ämnen, bronsålderssmycken eller barngravar. Men vet inte hur pass svårt det blir att föra en disskusion runt dessa ämnen! 

Hur som helst, det tar upp en hel del av mitt liv just nu. Annars så har jag kommit igång med träningen igen, var på stepmuskel igår, det var skönt som tusan, men idag är träningsvärken här för att påminna mig om hur otränat jag faktiskt var, ha ha. Idag blir det bara en promenad, tänkte ta det lugnt, och vänta med nästa pass tills i morgon igen. 

Nä, nu måste någon ta tag i disken!
 

ännu en tisdag.

Tisdagsmorgon och solen lyser. Perfekt för en promenad, men mitt största problem ligger i att ta av mig morgonrocken och få på mig vanliga kläder. Konstigt att det kan vara så svårt vissa dagar, intressant.

Fick lite information om hur man skriver c-uppsats igår, förhoppningsvis ska det väl gå bra. Önska mig lycka till, för det kan behövas! ha ha
Är inne på lite olika områden, men inget har riktigt fångat mitt intresse tillräckligt. Trist...

nu blir det promenad.


mer snö.

Titta, så fint det är ute. Även om det är mulet, så lyser det upp tillvaron!

snö

vit som snö.

Så var det en ny dag, med ny snö och ett nytt humör.
Ska ta en långpromenad, pulsa fram och njuta av att allt är så fint och vitt. Har lagt in en ljudbok på min mp3 spelare (eller okej då, det är Antes) En jätte bra bok, kan ta det senare sen. Tänkte ha det i öronen när jag är ute o vandrar i vårt vinterland. Har lyssnat lite när jag utför roliga sysslor som att diska o sånt. Det är verkligen något jag rekomenderar...!

Och jag som trodde jag var smart (fan)

Vart är motivationen?

Vad kan/bör göras och varför?
Vilka metoder är lämpliga?

Det är frågor som jag ska besvara utifrån ett miljöarkeologiskt perspektiv. Även om det är enkelt så är det ändå inte det, fan, vet vad jag sysslar med, men ändå inte. Varför är det så?
Varför ska allt kompliseras? Varför finns det ingen vettig kursbok?

Alltså måste jag tänka själv, fan, hade hoppats på att slippa det.

En students öde...

Sol

Blev en långpromenad till universitetet i morse, och då menar jag lång, sjukt lång, iallafall för en med förkylning. Shit, den lilla kondition man har är som bortblåst och när man väl kommer fram är man så slut att huvudet känns som det ska explodera. Fruktasvärt jobbigt, verkligen! Men nu är det gjort och nu kan jag sitta inne resten av dagen.

Här kommer en bild på hur fint väder det är ute, och samtidigt visa vad man ser om man står på våran balkong. Det är inte direkt sjöutsikt, men det är ändå fint =)

Från balkong 1

Tyck synd om mig.

Nu har den kommit, tyvärr, höst/vinter förkylningen. Kommer inte att kunna sova, är alldeles för tjock i huvudet och näsan för det. Man mår ändå inte tillräckligt dåligt för att folk (läs Ante) ska tycka synd om en och fixa saker som frukost på sängen och allt som hör till. Nu tycker jag verkligen synd om mig själv...

Just det, skulle ju plugga i dag. Det gick ju som förväntat, inte alls. Kanske borde ha lite större förväntningar till nästa gång, så kanske det blir av(?). Men jag tog mig till universitetet och kopierade det jag skulle, det är alltid en början. Hade förmodligen inte orkat göra det i morgon, om jag hade skjutit upp det vill säga, kommer förmodligen må ganska piss i morgon när jag vaknar. Just nu lever jag på värktabletter. Får se det från den positiva sidan, det är ju inte "vinterkräksjukan" jag har!

Oj oj oj, mitt huvud... kanske borde försöka sova lite. Är matt i hela kroppen, kommer sova länge i morgon. Borde sova länge, samla de krafter som går.
Det är nu man vill hem till mamma. Jag undrar om jag någonsin slutar att sakna mamma när jag är sjuk, eller om jag alltid förblir hennes lilla flicka när sjukdomarna kommer över mig? Jag nästan hoppas det, ibland är det skönt att få vara liten igen.
Om hon bara inte vore så långt borta just nu...