de sista orden denna onsdag.

Några rader innan jag lägger ner mitt tunga huvud på kudden. Borde inte alls vara uppe, för i morgon kväll måste jag verkligen gå och lägga mig skapligt. Vet hur grinig jag blir när jag inte får sova ordentligt.

Har verkligen varit dålig med att skriva, lusten har väl saknats helt enkelt. Tänkte lägga upp några bilder, var på trevligt fika hos Emmeli ute i Borggård för ett tag sedan. När jag tittade på bilderna där ifrån så insåg jag hur stor min "lill" kille faktiskt har blivit. Tiden springer fort iväg, helt otroligt att jag fyller 26 i år. Inte alls någon åldersnojja här inte. . .

Varsågoda, min prins och Lina´s prinsessa.

 




okej då.

Nu blev jag allt lite imponerad, åtminstonde två personer som läser =P
Kameran har testats, och bilder kommer. Tänkte ta mig en promenad och fota lite ute, våran underbart fina lilla by, helt inbäddad i vacker snö. Det är så man kan tro att man bor kvar i Umeå, de senaste tre veckorn (eller är det kanske fyra?) har varit kalla, och då menar jag norrlandskalla. Mellan 10- 20 minus grader. Hörde rycktesvägen att detta inte inträffat här nere på över femton år? En så lång period med så härligt väder.

Största problemet med folks attityd till kyla här nere är att man inte har kläder. Klart som tusan att det blir outhädligt att vara utomhus? Vem vill gå runt utomhus i 20 minus utan täckbyxor en längre stund...? Då får man faktiskt skylla sig själv. Har varit helt underbart senaste veckan, luften är riktigt torr och härlig, inte kall och fuktig som det brukar vara. Snö har vi också, flera decimeter.
Ante är rent av chockad.

Återkommer...