Tova

PÅ bushumör...
Tova



Liter mer avslappnad...
Tovis


Tova.

Nu har lillan flyttat in. Tova heter hon och är en liten hund på 8 veckor. Just nu ligger hon och sover i sin lilla bädd, har precis kommit in från "lång"promenda nere från statoil.
Väntan har äntligen tagit slut, bestämmde oss för ett par månader sen, och sedan hittade vi en tik som fått valpar. Blev att åka och titta på dem och sedan var man fast. Och nu har ett litet yrväder flyttat in. Hon är en liten blandras tjeja, fast hon ser ut som en Gordonsetter som sin mamma. Första dagarna har gått bra, ut och in hela tiden. Men det är ju inte annat än underbart. Just nu har vi jour varannan natt, så hinner man sova ut ibland åtminstonde.

Det kommer bilder senare.

Tjaoo.

Jag är smart(are)!

8-17 i ett fönsterlöst rum med tre kursdeltagare och en utbildningsansvarig. Mitt huvud är alldeles fullproppat med inrikes och utrikes, rek, postförskott, express, hempaket osv osv. Jag har varit på postens utbildning för anställda på butiker med postombud. Har faktiskt lärt mig en hel del, ska förhoppningsvis inte bli något större problem när jag väl är på plats.

Nu är det bara två dagar kvar.. det är faktiskt lite pirrigt. Tror att de flesta förberedelserna är klara. Några sladdar kvar att fixa bara.

Snart är det sommar! All snö är nu borta här uppe och cykeln är framtagen. Cyklar till och från mina jobb. (duktig) Sparar en hel del pengar istället för att åka buss. +28 kr varje dag jag cyklar.

Var och kollade lite sängar på jysk i dag, måste införskaffa det, börjar bli lite väl drygt att sova på golvet på min 120 säng och antes 105 säng. Vi kan ju inte klaga på utrymmet, men oftast blir det att en av oss får sova i mittskarven. Man vill väl kunna kramas!

Har fortfarande lite småångest över mailen till Lina och Becca som aldrig kommer iväg, men lyckas alltid vara på "inte skriv humör". Kan meddela beccis att vi planerar att byta internetabonnemang, villket innebär att vi måste ha hemtelefon! Bra va! Kanske man kan ringas lite oftare, det där med "Skype" har ju inte riktigt fungerat för oss ;-p

Nu ska jag förbereda för nattis, ska upp och jobba tidigt i morgon!
Gonatt!

påsk.

Så var det söndag igen, och fortfarande påsk. Jag är ledig i morgon, men Ante får slava vidare.. men han får ju ganska shysst betalt i morgon så.
Igår var vi till Majk och blev bjudna på påskmiddag. Det var riktigt trevligt, blev nästan för mätt, det var nästan ingen som ens rörde chips skålarna. Gav upp runt midnatt när grabbsen slogs om villka som skulle spela majks nya tv-spel. (fotbollsspel, inte riktigt min grej)

Nu är det mindre än två veckor kvar, tufft.

Nu blir det käk, magen riktigt knorrar efter påfyllning ! =)
Puss

såhär ligger det till.

tiden går fort o så plötsligt har man inte skrivit på flera veckor. Har mycket i huvudet nu, dels en viss ångest över min c-uppsats som aldrig blir gjord. fan. Man ska inte börja jobba och tro att man får det gjort, borde ju känna mig själv vid det här laget.
Hur som helst. Jobbar extra på hotellet, frukosten och i städet. trivs kalas med personalen, alla är trevliga och hjälpsamma. Förutom det så har jag idag provjobbat på OKQ8 inte långt från från oss, var kalas trevlig personal, och de låter en verkligen ta en sak i taget under upplärningen! Kändes kalas så nu hoppas jag bara på att de bestämmer sig för att ta in mig som extrapersonal! Håll tummarna för mig!

Ikväll så "skriver" Ante upp för jägarexamen, ni kan ju passa på att hålla tummarna åt han med! Skulle bli så glad för hans skull om det går vägen! Har varit riktigt imponerad av allt hans pluggande =) lycka till älskling!!
Fixar han det så blir det att åka upp till Kalix under påsk och hälsa på hans familj där, skulle vara riktigt trevligt eftersom jag inte har träffat alla där! =)

Just det, förutom det då. För er som missat det, tänkte spendera sommaren i Finspång. Har fått arbete på Systembolaget, ska faktiskt bli riktigt roligt, tro att jag kan lära mig ett och annat där! =) + att jag får tillfälle att umgås med mina vänner hemma! Ska bli riktigt spännande att följa Sandra och hennes bebis de första månaderna i livet =) Är så glad för dig vännen!

Nu ska jag ner och hämta ut lite digitalbilder som jag lämnat in för framkallning, det är verkligen på tiden, de äldsta bilderna är från -04.

Puss o hej.