Fina stunder.

Fredag, början på helgen. Men min helg har redan startat... Hade nöjet att vara ner till Ullared med ett gäng glada och trevliga tjejer igår, Lina, Jenny och Hanna. Är riktigt nöjd över det som följde med hem, unnade mig mest saker till mig och Joar. Blev även lite heminredningsdetaljer som jag vetat ha ett tag. Är helt nöjd! Ante fick klara sig utan, han får njuta av vårat upppiffade hem och alla rengörningsprodukter han kan använda ;)
Äntligen har vi en lampa att hänga upp i taket i vardagsrummet, och några andra lampor som jag saknat i fönstren.
Ska se om jag inte kan ordna bilder när allt kommit på plats.

Idag ska jag och Joar fara ner en sväng på Finspång, men sen ska vi bara vara hemma och mysa. Precis som vi gjort hela morgonen. Vaknade av att min prins säger; Pjuss mamma! O sen fick jag en bamsekram! Det är livskvalité!

maj uppdatering.

Ibland somnar man liksom till, man har inte riktigt lust att ordna saker och ting. All min ork har gått till familjen och arbetet, tänkte ge det här en chans igen, kanske går. Saknar även min tid vid symaskinen, kanske ska göra någonting åt det också.

Min lillkille växer så det knakar, ibland när han säger någonting fullt förståligt så hajar man liksom till och förstår hur fort tiden faktiskt har gått. Han är 2 år och en månad. Helt otroligt...!