påväg...

Det går åtminstonde framåt vad gäller våran flytt(packning) Skickar iväg lite i dag med lastbil söderut, ska bli skönt att bli av med lite, så får man mer yta att röra på sig, och framför allt kunna städa ur. Det värsta år gjort, kök och badrum är i stort sätt klara, ska ta och torka av lister och dörrkarmar i dag, kanske ge mig på elementen också... jippi. Ante och Håkan håller på för fullt med att tömma lägenheten på sängar och annat stort och otympligt, så även om jag inte gillar idén med att flytta när man är höggravid så är det ganska skönt att slippa bära, det måste erkännas =)

Annars händer det inte mycket, bråkar mest med hundarna som inte kan hålla sams. Men snart är det över...


avslut.

Nu väntar jag bara på att ett nytt kapitel ska inledas. Jag är en aning uttråkad.. Ante fick till och med en utskällning för att han hade haft fräckheten att åka till byggmax utan att fråga om jag ville följa med!!(?) Då har man sjunkit långt ner =) Vilken tur att man samtidigt kan se det patetiska i det hela!

Ska till jobbet idag och lämna tillbaka nycklar och lite annat, känns lite konstigt, men samtidigt skönt. Efter det så blir det en sväng ner på stan, ska titta på lite bebissaker. =) rycker lite i bebisnerverna nu, vet inte vad det beror på? hihi.

Pratade med mor för ett tag sedan, de skulle upp till Nyköping och hämta nya bilen... det hade varit roligt att få vara med om, men men. Får ju testa snart nog...

som sagt, lite innehållsfattigt här.. men snart så borde det ju vända =)

mums för magen.

Hittade en burk med frysta jordgubbar i frysen, är i himlen nu! Antes farmor är helt underbar! Måste börja ta tillvara på naturens resurser... fick flera kilo med lingon, som jag ska koka så snart vi landat i söder, vet ni hur simpelt det faktiskt är att fixa egen lingonsylt? Har flera burkar med hallon också, men just de här underbara jordgubbarna som jag sitter och smaskar på just nu, jaa, har knappt ord för hur gott det är. De ska ätas direkt när man tar dem från frysen, kalla och härliga! Muma... bättre än godis!

Kärlek!

Har ju helt glömt bort att visa den underbara buketten jag fick på Alla Hjärtans Dag av Ante... Efter den överraskningen så blev jag bjuden på middag, klyftpotatis på mandelpotatis, entrecote och pepparsås. Dagen kunde inte ha slutat bättre! =)


än vill vi inte höra barngråt.

Sovit illa i natt, jobbet tog verkligen på mina krafter igår. Var hos barnmorskan i morse, och nu har hon övertalat mig till att sjukskriva mig sista veckan. Har haft ont från korsryggen och runt sedan igår, hon verkade faktiskt orolig att om jag inte tar det lugnare så kan värkarna sätta igång. Nog för att jag vill se den lilla nu, men vill verkligen inte ett den ska komma än, allt ska bakas klart först.
Så nu sitter man här... exakt två veckor tills flyttdatum... tur det, har verkligen tid att packa. Kan ta det väldigt lugnt... tycker inte om "för" lugnt...

Ska lägga mig på soffan och mysa lite med Tova nu, hon längtar visst efter lite kärlek =)

Vår?

Nu är det inte långt kvar, har inte hunnit bli nervös heller. Kanske för att jag inte vet vad som väntar, tack och lov! Det är alltså beräknat till den 2 april, för er som inte håller koll på sånt ;-)
Men innan det hoppas jag att vi ska hinna flytta, vill mer än gärna att det ska gå så smärtfritt som möjligt. Ska bli så skönt att få det gjort.

Just det, Alla Hjärtans Dag är ju i dag.. En stor kram till alla från oss! Känner ni efter kan ni säkert få en spark i magen också... =)

Bifogar två bilder som jag tog i helgen... =)

 

Kalix.

Helgen har avnjutits i norra delar av landet, närmare bestämt Kalix. Antes familj på pappas sida bor där, och vi ville hinna umgås med dem lite innan vi flyttar söder ut. Har hunnit med att njuta av lite vinter, god mat och bastubadande. Skönt skönt, men konstigt nog så blir man ganska slut av att vara social.

Antes farmor är så gullig, har fått två uppsättningar bebiskläder, (fick själva välja) + två pyamas. Hur gulliga som helst, och är oerhört tacksam! Inte nog med det så fick vi kudde och täcke till spjälsängen, till det fick vi även lakan och påslakan.
På vägen upp stannade vi till hos Carro i Luleå, hon har en riktigt fin lägenhet, liten men mysig. Träffade pojkvännen för första gången också, han verkade väldigt trevlig! =) På hemvägen blev det ett stopp i Skellefteå också, lär dröja ett ta innan vi kan komma på besök igen. Emma lyckas alltid få det så himla fin hemma hos dem =)

Blir mer och mer verkligt för varje spark att man faktiskt har ett liv där inne, har åtminstode en fot som sticker ut nästan konstant på min högersida (från mitt perspektiv sett =). Börjar faktiskt blir lite små öm, har nog ett invertes blåmärke!

Syster yster och hennes killes bebis har redan hunnit bli en månad gammal. Helt otroligt, han verkar växa och frodas. Fick ett smakprov på röstresurserna igår när jag pratade med min mamma. Jepp, helt klart så vet han hur de fungerar =)

Nu ska vi njuta en en riktigt god farmorslagad köttfärslimpa, de ni, inte mycket som slår!


för smart?

Har precis haft lite små övningar med vovven, var ett tag en vi övade det vanliga som sitt och ligg. Och för att sammanfatta det hela så gick det sådär.. haha. Hon är hela tiden med och vill massor, hon är inte direkt trögtänkt, snarare åt andra hållet. Säger jag sitt och hon inte får beröm eller godis tillräckligt snabbt så testar hon alla andra saker hon kan, så som tassen och ligger eller kryp,  ser för himmla roligt ut. Har så svårt att hålla mig för skratt när det blir sådär också, hon är ju så himla söt med de där bruna ögonen! men nu börjar hon få koll på läget lite bättre.. testade lite sökövningar också, gick bättre än förväntat..
ska försöka lite senare igen sen =)



image31