tolv timmar kvar.

Sista dagen på det gamla året, snart går vi in i 2007.
Gott Nytt År Till Er Alla !

Ha en underbar kväll, och se upp med smällarna om ni är överförfriskade, det kan sluta dåligt! =)
Skål !

Julhälsning

God Jul till er alla!
Hoppas ni får en bra dag och att tomten är snäll mot er i år!

Juletid (?)

Att arbeta. Haft en väldigt stressig dag. Gick upp halv sex i morse, började jobba kl sju. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, det funkar att bara göra såhär ibland, men alltid, de vette fan om jag skulle palla någon längre tid. Har jobbat fem dagar den här veckan, good cash! Speciellt som jag från o med januari är arbetssökande och utan inkomst. Som tur är så har jag några a-kassadagar kvar, måste kolla upp hur det hela fungerar nu mera.

Dagen har förflutit ganska bra, har ont i mina ben och fötter och är helt slut i huvudet. Det är så mycket att tänka på när man är ny så man blir helt slutkörd. Men jag trivs jättebra faktiskt! Bara trevligt folk såhär långt och hitills har jag fått jobba en hel del, fast att de har sagt att det förmodligen inte skulle bli så mycket innan jul. Är nöjd.

Skulle ha hängt på Maria och några tjejer ut ikväll, men det går inte, är helt slut, har skitont i halsen (sjukdom befaras inta min kropp) är helt slutkörd, och har knappt ätit nåt på hela dagen.. tror att det enda jag skulle uppnå med alkohol i kroppen vore en skitdålig fylla som slutar i böner till porslinsguden. Vilket inte lockar alls såhär i juletider. Vilka juletider sen, jävla deppväder. Här i norr borde det vara jul såhär års, vad är det som händer?
Lucia kom och gick utan att jag så mycket som hann reagera. Ingen känsla alls.

Är så gott som klar med mina julklappar för i år. Blev inte så många, har inte råd, tyvärr. Har syster ysters kvar bara, men den har jag redan klurat ut, ska enbart inhandlas.

Ante försökte psyka mig tidigare, genom att ge mig ledtrådar till vad min julklappa kunde vara. Men jag är inte tillräckligt smart för att förstå vad han försöker säga, så jag antar att jag får hålla mig ett tag till. Det ska tydligen vara någonting som jag sagt att jag vill ha, flera gånger dessutom. hummm...

Nu ska jag hitta någontling att kurera min hals med, den är riktigt irriterande =/

God Jul på er!

Pepparkakshus a la Jennie

Dagens arbete har bestått i att göra klart pepparkakshuset som jag började med i går... Alldeles för sent kom jag på att jag saknade viktiga delar i dekorationen... men nu så. Här har jag fixat delarna i mitt egna och första pepparkakshus någonsin!


Efter att ha funderar och klurat ett tag så började jag med att sätta ihop det hela, tyvärr eller kanske som tur är finns inga bilder på själva konstuerandet, utan enbart det färdiga resultatet... håll till godo!


och på lite närmare håll...
 
Tahhhaadaaaa.....!

Ante tittar redan på huset med längtande blick, hans första kommentar vara att han hoppades att det var ätbart... ;-P vi får väl se...


Det luktar jul.

Har idag upplevt universitetsområdet på en lördag. Det var intressant, mötte så många som två personer på väg från parkeringen in i biblioteket. Väl inne var de enda jag mötte två bibliotikarier. Det var så tyst och lugnt där inne, på vardgar blir det alltid oljud, trots att det är ett bibliotek.
Självklart fortsätter sabotaget för mig, någon ser till att gömma alla de böcker jag är ute efter. Speciellt de mellan 1930-70, börjar bli riktigt irriterande. De finns inte i hyllan, men de är inte heller utlånade, iaf inte igår kväll, och jag betvivlar starkt att någon annan än jag var ute efter just den boken. Men vad vet jag, någon kanske fått nys om att jag var ute efter den och tog beslag på den, enbart för att jävlas...

För er som missat helt att jag har fått extrajobb så berättar jag det igen.. Alltså, fått jobb i frukosten på tre hotell som ligger nere i centrum. Det är tre hotell som har samma ägare, så de sammarbetar mellan hotellen. Så nu i veckan ska jag gå intro på två av hotellen. Ska bli trevligt med lite extra pengar i plånboken i slutet av månaden.

Dagen ser ut som sådan; först fortsätta mitt pepparkakshus byggande, och varva det med pluggande. Vill se lite framsteg i mitt c-uppsats arbete, det har varit alldeles för lugnt.

tjaao...
ps. lovar att lägga ut en bild på huset, om det inte blir en katastof...


Arbete.

Jennie har lyckats få tag på extrajobb, underbart. Dels för att fylla ut de oändligt långa dagarna när man inte behöver vara på Universitetet. (Har inte varit där på föreläsning på över en månad) Har jobbat fredag och lördag, och ska jobba 3 timmar i morgon också. Helt klart bra för att dryga ut min ekonomi. Måste bara reda ut vad jag ska göra nästa termin, har inte bestämmt mig än. Börjar känna att det är dags nu...

jhäää, hm, ska försöka plugga lite nu...