vår.

En långpromenad ner till centrum fick mina fötter att känna att de finns. Skönt var det, men ska helt klart inte ta på mig fel skor nästa gång. =) Joar sover, och kusin Seth joddlar för fullt där nere... mormor riktigt njuter av dem. Snart ska hon säkert kolla om Joar "verkligen" sover... vilket han såklart gör, men mormor vill ju så gärna att han ska vara vaken och mysa med henne. Saken är ju den att när man väcker honom så kan det få oönskade konsekvenser. =) Det är då det är skönt om man är en bit ifrån så hon kan få ta hand om det helt själv =P

Får frågan om dop titt som tätt, har fortfarande lite vånda över det, men det lutar åt att vi kommer ha det uppe i Kalix. Vet att man gör en del besvikna, men det är nog faktiskt så att Ante´s släkt är ganska mycket större än min. Och så bor vi ju faktiskt här nere just nu, så mest rättvist vore väl om de kan få en del av kakan på det här sättet.

Luktar riktigt gott, syster ska bjuda på mat idag. Så självklart tackar man ja och skyndar sig ut till mamma och pappa för att avnjuta måltiden. Ganska skönt att slippa laga mat för en dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback