mina krämpor.

Vaknade med grym värk i kroppen, kändes som om jag varit med om antingen en olycka eller tränat besiningslöst igår. Jäklar... har någon sjuk slags träningsvärk liknande åkomma. =) Ante kanske har passat på att slå lite på mig i natt när jag sov. Eller så har jag sprungit ett maraton under natten.. ha ha.

Jag som har planer på att städa här hemma, shit. Hur ska jag orka? =) Detta betyder att min allra käraste kommer få mer att göra ;-P

Just det, den omtalade "väskan", vet att jag redan skrivit att den bör ha blivit packad vid det här laget... ja, har inte ens tagit fram den än. Men faktiskt, till mitt försvar, så ligger flera av prylarna som ska ner i den framme och kan kastas ner i all hast =) Nu undrar ni säkert varför jag inte bara tar och lägger ner det i väskan? Mjoo, men det är komplicerat, har konstaterat att jag är nog rädd att det inte ska hända nåt då, när man liksom mer eller mindre är "redo". Låter det dumt? =)


28 mars.

Fredagskväll, och jag tittar på let´s dance. Har inte följt det direkt, har sett några avsnitt här och där... Men vi får väl se om jag orkar se klart, kan vara så att jag stupar innan slutet =) Känns som om jag har en ganska bra ursäkt till att få somna innan klockan blivit tio en fredag..  Och idag känner jag mig 10kg tyngre än igår... har ingen våg, så kan inte riktigt svara på exaktheten i det påståendet. =) Men fingrar och tår är ganska svullna =) Sängen lockar ganska bra.. önskar jag hade en bra bok!

tjing...


steg.

Så blev det iaf av, ett besök till tygvaruhuset... hmm, hittade åtminstonde de gardiner jag ville ha, men annars vet jag inte riktigt. Det som skulle vara så storslaget hade inte mer än vad andra tygaffärer jag brukar besöka har, (om inte mindre) Stort var det ju onekligen, men utbudet? Man behövde ju inte trängas mellan hyllor och bord åtminstonde (och då berode det inte på att det var folktomt, för det vill jag inte säga att det var) hittade lite stuvar till mitt lapptäcke också, halva priset på det, så det var ju inte helt fel =)

Ska låna min mors symaskin i dag, så vi kan stoltsera med gardiner i köket ! Bild kommer senare!

Nu ska jag se om jag kan hitta en bra väska, ETT steg på vägen mot att få den packad =P

gardiner.

Rastlösa jag, hade planerat in att besöka nyöppnade tygvaruhuset i norrköping igår. Skulle vara öppet till fyra, så vid halv tre mer eller mindre slängde jag ut Rebecca och Mattias för att hinna in =) Självklart sitter det en handskriven skylt på dörren när vi kommer fram vid 14.58, att de stänger klockan 15 idag. (läs igår ;-P) Hur irriterande är inte det? Min underbara mor hade till och med ringt och frågat hur länge de skulle ha öppet, 16 blir svaret... Lite smått irriterande! =)

Blir att göra ett försök till i dag, är i behov av köksgardiner =) Tänker ringa innan igen, och fråga om de kommer ändra öppettiderna lika snabbt i dag också hehe


jepp jepp.. hörs.

mat.

Har inte riktgit fått i mig rätt mat den senaste tiden, har varken haft ork eller lust, vilket inte är någon bra kombination. Så har suttit och försökt få lite inspiration.. är riktigt sugen på att testa att göra egen pasta. Blev ännu mer intresserad efter att ha hittat en pastamaskin på rea i en affär. Fanns ganska många, funderar fortfarande... =) Kanske borde börja med att testa göra lasagne, se om det ens blir gott. Innan jag springer iväg och köper in något som jag kanske aldrig kommer använda?

Är annars väldigt intresserad av lite matinspiration, så ge mig recept! =) behöver variation i maten känner jag.. har blivit för mycket pizza och liknande sedan vi flyttade. Eller kanske inte de senaste dagarna, men just dagarna runt flytten.

Längtar efter mina promenader... verkligen längtar! Känns i hela kroppen hur den skulle vilja ut och springa.. eller kanske snarare är mitt huvud som vill. Kroppen är alldeles för trött och "stel" =) Har ju knappt sett mina tår på flera månader =) Både barnvagn och hund står startklara!

Annars pillar jag mest här hemma, försöker skapa lite hemkänsla... vilket faktiskt inte går så dåligt ändå! Behöver dock lite mer detaljer för att få upp allt =)

söndag.

Söndagsmorgon på väg mot den 38:e veckan. Helt sjukt... ser fram emot att ha det hela överstöckat, börjar ha svårt att sova. Vaknar så fort man vänder på sig.. =)

jäähää, har visst inte så mycket mer att komma med just nu.. tillbaka till spegeln och försöken till uppsnoffsing.

update.

Så, nu äntligen så kan vi nog få ordning på vardagen. Efter två kaotiska veckor har allt lugnat ner sig... Nu kanske jag kan hinna med att träffa lite vänner innan det är dags, så att säga. Tror att till och med Ante börjar känna att det närmar sig. Fick även en kommentar av honom nu i morse, angående en viss väska.. kan inte annat än le. Kanske ska lugna honom med att införskaffa allt som behövs =)

Annars börjar det mesta falla på plats, har lite tapetsering kvar i köket, och lite organisering av diverse prylar. Men man kan se lite struktur i kaoset! Våran underbara hund visade sitt missnöje med lägenheten igår, genom att försöka möblera om i hallen igår. Hon tyckte inte att vi hade gjort ett bra jobb med val av hallmatta... så hon helt enkelt försökte designa om den lite genom att göra ett hål mitt i den... just nu kan jag inte annat än le åt henne, men igår var vi mindre nöjda. Eller är kanske inte så nöjd nu heller, speciellt inte när jag passerar hallen och ser det hela. Men hon är ju söt ändå! =)

Ska försöka uppdatera med lite bilder här framöver, när jag helt enkelt hittat kameran =)

Nu ska jag snart bege mig in till norpan för en lunch med några söta töser...!

förlossning.

Idag bär det av till förlossningen!
Tyvärr är det inte våran lilla raring som har tänkt titta ut, utan det är helt enkelt besök med föräldragruppen på förlossningen inne på Vrinnevi. Har faktiskt inte en anning om vad som ska hända, ska bli riktigt kul att se hur det ser ut där inne. Har ju av ganska självklara andledningar aldrig varit där förut =)
Är just nu inne i vecka 37, vilket innebär att från och med om en vecka, och sedan fyra veckor  framåt, kan vi vara föräldrar! Försöker smälta det hela fortfarande, men en sak är helt klart, och det är att den är hur välkommen som helst =)

Det mesta är fixat och ordnat, små detaljer kvar bara... Det sägs ju att man ska ha packat en "förlossningsväska", vilket ett antal personer blivit förvånade över att jag inte gjort. Får väl helt enkelt kontra med att säga att jag hinner, och skulle jag inte göra det så lovar jag att jag överlever ändå =) Att få med sig en snygg pyamas känns ganska orelevant om man tänker på vad som faktiskt kommer hända... men visst, den är väl ganska bra att ha =)

Nu kom visst min mor =)

Notis.

Måste lägga in en notis angående Ellas framgång igår! Hjärtliga gratulationer till körkortet tjejen! =) Snart har du märkt hur underbart det är att vara "fri"... slippa vara beroende! Det är oåterkalleligt, har man en gång haft det kan man inte leva utan det =)

Återigen, Grattis!! =)

fortsättning?

Men hallå, nu börjar det hända saker.. lägenheten är ett kaos! Den nya alltså... =) bättre det än den gamla!
Har stött på vissa problem under uppackningen.. =) Våra garderober räcker verkligen inte till, har bara två stycken... iofs har vi ett föråd i lägenheten, meeen, den är redan full med annat. Så ännu är våra kläder nerpackade i resväskor.. börjar bli lite irriterande. SÅ idag bär det av till ikea (Ante är riktigt laddad ;-p) för att införskaffa en garderob.

Blir nog ganska lite tid över för bloggande den närmsta veckan, blir fortsatt rörigt, och så kommer Antes mamma på besök ett par dagar framöver,  men ge inte upp =) Jag kommer tillbaka snart!